Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ben çekene kadar emdiğim süt burnumdan geldi sizin de öyle olmasın söyleyin bana dvdye çekip haftasonu kadıköyde veriyim size, ama tabi 1 adet boş dvd karşılığında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 valla alabilirim :) yalnız bir sorunum var, bende 1.1.2 us yüklü patch olarak, silmem mi lazım şimdi?[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 farklı locationa kurarsın ben de öyle yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blade_neco Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 arkadaslar alakasız olacak ama eğer us den key alıp avrupaya kayıt adressini yazarsanız cok sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar