tAKA Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 yine ifade kitligi yasayacaz ama neyse anlatmaya calisayim derdimi bi parca vardi forumda gorup indirmistim sozleri su sekilde merhaba cuceyim, bilmemneyapan cuceyim ben... enselere uflerim.. hosunami gitti.. gibi sozleri var bilirsiniz bunun altindaki muzigin gercek adini ariyorum bilen varmi orjinal halinin adi yani muzigini aldiklari parca.[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i]
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 hahha hatırladım o kısmıda hiç aklıma gelmiyo ne ritim ne bişi..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 radyo odtu'nun sabah programi modern sabahlar'da caliyorlar onu. cingil vari bisiy. ama muzigini bilemiyorum.[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Dorn Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 http://www.radyoodtu.com.tr/modernsabahlar/audio/Hosunami-Gitti.mp3[signature][hline]Ankara Paintball
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Gorillaz- Clint Eastwood olması lazım[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner For The Horde!!! [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 19 Aralık 2004 23:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Maedhros Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 aa doru doru dalamarın dedii hatırladım şimdi..[signature][hline]msn/mail|mail|icq Hayat,silgi kullanmadan resim çizme sanatıdır..
tAKA Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 sağolun, varolun ;)[signature][hline]Kendercik içmiş içmiş ve demişki: diş fırçasıyla kendimi yaraladım ya... AAL'05 - Alkolik Ayyaşlar Loncası "2005 yesil ejderha...[/i]
Mix Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 imzamdada mevcuttur :-)[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Xanthe Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Süper bir şarkıydı o mp3 arşivimde mutlaka bulunur.....[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyo...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command.... [Bu mesaj Xanthe tarafından 22 Aralık 2004 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
mdma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bu parca yaklasık 2 yıldır hafta içi her sabah 7 8 gibi radyo odtude calıyor. sabah sabah cok iyi uyandırıyordu beni super birşey.[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 çok absurd bi şarkı yaa:) geyik ama çok kıl oldum sözlerine[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
mdma Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 en basta bende yadırgadım ama sonradan dikkatli dinleyince arada o tabak canak kırılma sesleri kadının bağırma sesleri fln. çok hoş gidiyor parçaya :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 tam o çalmaya başladı ve başlığı gördüm, yaziyim dedim ama sölemişler benden önce, tüh.[signature][hline] Tekel rakısı bu be! Tam kırkbeş derece. İki tek attın mı Doksan oldun demektir, Yani dik açı, Biz akşamları dostlarım Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Öne çıkan mesajlar