Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hocuuu o resimdeki level 68 fakemi ?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ya arkadaşlar bu 1.264 exe ne oluyo oyunun .1276 patch i cıktı neden o patcheden oynanıyo oyun[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: SoulCube, 22 Aralık 2004 20:19 tarihinde demiş ki: ya arkadaşlar bu 1.264 exe ne oluyo oyunun .1276 patch i cıktı neden o patcheden oynanıyo oyun Şimci bu şöle bişi oluo. 1.264 versionundaki hataları elin gavuru düzeltiyo. Sonra bu düzelttiği halini 1.276 diye piyasaya sürüyo. Ama elin gavuru bu hatayı düzeltirken başka bi yerde hata yapıo. Yine aynı elin gavuru o hatayıda düzeltirken başka bi hata daha yapıo öölece devam edip gidio. 2 ay kadar sonra 1.999 versionu piyasaya çıkar bu gazla.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
-Kobe- Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tamam Buldum Orc Şehrini.. Bi sorum daha var quest itemler ne işe yarıo kimse açıklamadı yaws.. Bide glacier'a artık 1 tane verebiliorum..diğerinide flame 'e veriyorum iyi yapıyormuyum?[signature][hline]Fm ve CmTürk Site Editör {-Kobe- a.k.a Canonline} ------------------------------------------- Liseli Genç FB [b]ÖLÜM İLE YAŞAMI AYIRAN ÇİZGİ SARI İLE LACİVERT'İ AYIRAMAZ Kİ
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Heralde abi edit o :D Offical siteki ss lerden.
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Parası neyse verelim bizide editlesinler :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Öne çıkan mesajlar