Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Soru

-Kobe-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Glacier[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
Level 30'a kadar glacier e yüklen. Kazandığının tamamını glacier e ver. Level 30 olduğu zaman skill pointin levelinle eşitlenecek. Bu durumda kazandığın 2 skill pointi birden glaciere veremeyeceksin çünkü skill pointin levelinle eşit olamaz.
Durum böyle olunca 1 level glaciere verdikten sonra elinde 1 tane fazladan skill point kalacak. Bu fazladan kalan skill pointi flame ye verirsin.
Karışık gibi görünüyor ama level 30 a geldiğin zaman ne demek istediğimi anlıycan :)

Bu sırada glacier benim tavsiyem. Sen başka bişiye abanabilirsin. Ama msn de söylediğim gibi lightning seçen bir çok kişi pişman.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
he yau lightnig aldım ama memnun değilim yani diğer kalanı zaten glaciere veriyodum bende.ama bu lighningi flame e veya glaciere artırmak için heralde 1.5 m para lasım silmek için.o da zor :([signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin''
Albert Einstein *'Amcamız'*
Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör
Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Mesaj tarihi:
said:
SoulCube, 21 Aralık 2004 19:09 tarihinde demiş ki:
he yau lightnig aldım ama memnun değilim yani diğer kalanı zaten glaciere veriyodum bende.ama bu lighningi flame e veya glaciere artırmak için heralde 1.5 m para lasım silmek için.o da zor :(

Sizi abyss e alıcaz o zaman :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
45 glacier - light mage var.fena değil ama sana tavsiyem glacierin yanına flame almandır.party bulamadığında soloda takılabilirsin.[signature][hline] BabacumMostors, 13 Kasım 2004 03:28 tarihinde demiş ki:
git yanına de ki "bizim ailenin erkekleri doğuştan 3 bacaklı" de.. bakalım tepkisi nasıl olacak
Mesaj tarihi:
bende öyle dedimdi :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Mesaj tarihi:
tezgah acmak : command=>trade(üst pencere)==>merchmant(altpencere) tıklayın.

exp : Orclar icin breth sehrine gecip güzel bir partiye katılmaya calısın. lvl 25 civarı ise direwolf partileri, dk partileri yada megahtron partileri olabilir

Benim favorim megahtron partileridir. Nerdeyse dk ile aynı exp puanı veriyor ve onlara kıyasla çok daha hızlı ölüyorlar[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»»
Mesaj tarihi:
herkese selamlar benim sorunum oyunu piyasada bulamayışımdandır.Ankara'da oturanlar bilirler Maltepe pazarına gittigim zaman habire adamlarla kavga edip duruyorum! Bi gün gözümü kaşımı patlatacaklar aklım başıma gelmeeeeyecek!
Neyse oyunu internetten free download edeceğim bi adres yokmudur sorunuma çözüm bulursanız memnun olurum teşekkur ederim
Mesaj tarihi:
quest item derken bi çok çesidi var. ama senin sorduğun metalik olanlar sanırım :) Magician larda kask olarak kullanılabiliyor ben kullanmıstım defens oldukça kuvvetli (pager mage icin bulunmaz fırsat) tek kötü özelliği ise tamir edilememesi[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»»
Mesaj tarihi:
eğer ki tezgahı merdivenlere acarsan tezgah uzaktan görünmeye biliyor. Oyuncular yanından gecerken sattığın ürünleri görüyor[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»»
Mesaj tarihi:
Abi orası piana,insan sehri.Bak maradonda proconsulu bılıyorsun.
Proconsuldan dışa,yaratıklara cıkan kapı kuzey olsun.
Batı da insanların gate i var.Doguda orcların gate i.
Tastan cesme gibi bisi :) daha nasıl anlatıyım :)
Mesaj tarihi:
Knight OnLine çekmek için tıklayın.

Yada bu linki adres çubuğuna yapıştırıp enterlayın :

http://download.knightonlineworld.com/knightonlinesetup_1264_04.exe

Yada şunu tık tık :
http://download.knightonlineworld.com/knightonlinesetup_1264_04.exe

Questler hakkında ayrıntılı bilgi içinde burayı bi tık..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
  • Yeni Oluştur...