Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Irk ve Class Sayıları (Thx to Census Mod)

Dalamar

Öne çıkan mesajlar

Dwarf'un bu kadar az olması güzel.

Horde'unbu kadar az olması cok kötü[signature][hline]Beş Hececiler
huun, 13 Aralık 2004 23:54 tarihinde derken:gozunun ustunde niye kas var
karpuz, 13 Aralık 2004 23:56 tarihinde deyivermiş:
Doğrusunu söylemek gerekirse gözünde bile kas olan adamla kavgaya girişmem.
Sosyal ağlarda paylaş

Bir horde olarak hordeun az olmasından mutluluk verici açıkçası. Ne kadar az olursak organizasyon ve birbirine kenetlenme o kadar çok olur.[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Paladin (level 69)

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 21 Aralık 2004 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_Dalamar_, 21 Aralık 2004 20:24 tarihinde demiş ki:
Bir horde olarak hordeun az olmasından mutluluk verici açıkçası. Ne kadar az olursak organizasyon ve birbirine kenetlenme o kadar çok olur.

Tabi tabi eminim öyledir 50 kişi gidip 200 kişiyle karşılaştığımızda bu söylediğini sana hatırlatacağım. Shamanların bu kadar az olması gerçekten çok ilginç paladin sayısıyla kıyaslayınca horde'lar grup savaşlarında beceriksizlikten değil sayı azlığından kaybedecek gibi gözüküyor.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 21 Aralık 2004 21:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Alliance Toplam: 111037
Horde Toplam: 72677

Aslında Horde'da beklediğimden daha çok nüfus varmış ama yanlış hesaplamadıysam %65 - %35 gibi bi oran var. Bu da şahsen Alliance oynayacak olmama rağmen acaba durum DAoC'taki Albion zerg'ine mi dönecek korkusu oluşturdu şimdi içimde. Nahoş olur öyle bi durum.[signature][hline]Ankara Paintball
Sosyal ağlarda paylaş

sayi ustunlugu pek de bi sey ifade etmiyo. hicbi zaman o kadar alliance'i bi arada toplayip onlara karsi tum horde'u getiremezsiniz. zaten olay 40vs40'ta bile lider'i asiyo bazen, 100vs100'de birilerinin kontrol etmesini hayal edemiyorum.

sahsen horde olarak az olmamiz beni de cok sevindirdi. Fazla olur Malduran* gibi tipler bizim icimizde olacagina, az olup adam gibi adamlarin olmasini tercih ederim.

*Warsong'un forumunda rezil olan bi tip...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Bu bütün serverlar (pvp pve rp) bazında.
Şahsen amerikadaki paladin seçenlerin büyük bir bölümünün kendisini hristiyan haçlısı sanan zibidilerin açtığını düşünüyorum.(özellikle us forumlardında sıkça rastladığım "christian guild list" "christian guild recuiting" tarzı topicler bunu doğruluyor... Bushta paladin oynuyormuş wowu :P

[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır.
[/b]

Wow:Hordish Manner

Hellnar - Über Orc Paladin (level 69)

[Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 21 Aralık 2004 21:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Öyle bi anlatmışşınki bütün alliance olanlar noob,bütün horde olanlar gosu gibi.Yapmayin allahinizi severseniz açmayın böyle saçma tartişmalar.Her serverda alliance tarafi daha fazla olucak gibi bişi yok zaten.Daha EU çikmadan zerg demeye başladınızya helal olsun diyorum...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Granis, 21 Aralık 2004 21:49 tarihinde demiş ki:
Öyle bi anlatmışşınki bütün alliance olanlar noob,bütün horde olanlar gosu gibi.Yapmayin allahinizi severseniz açmayın böyle saçma tartişmalar.Her serverda alliance tarafi daha fazla olucak gibi bişi yok zaten.Daha EU çikmadan zerg demeye başladınızya helal olsun diyorum...

yok ben us'ten bahsediyorum, kendi server'imdan bahsediyorum.

ayrica tum alliance'a oyle bi sey soyleyemem, gayet iyiler var. en az horde'dakiler kadar iyidirler tabii ki (basta dede'lerin guild'i var..). ama alliance'taki "uyuz" insan sayisi daha fazla.

NOT: lutfen siz n00b lafini kullanmayin bari. onune gelen, istemedigi bi sey sooleyince n00b diyo dusunmeden... hyr n00b'lar da oorendi, onlar da onune gelene n00b diyo...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 21 Aralık 2004 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

keşke sayının azalması düzeyi yükseltse de biz de ona göre seçim yapsak. ama örneğin şöyle bir varsayımda bulunalım;

"oyun, server, online olunan saat değişkenlikler sağlasa da, bir mmo'da karşılaşacağınız her 5 kişiden biri insanı çileden çıkartma kapasitesine sahiptir ;)"

bu durumda oynadığın tarafın nüfüsuna bakılmaksızın karşılaşacağın her 5 kişiden 1inde Malduran'lık kapasitesi olacaktır :) sonuçta bu mensubu olduğun lonca, dolayısıyla o loncanın kendine seçtiği ortak hareket edilecek diğer loncalar ve de dahil olmayı seçtiğin av gruplarıyla alakalı bir durum. bence insan isterse çevresini temiz tutabiliyor gayette.

her neyse konu bu da değildi zaten. Demek isteğim; daoc'ta hibernia'daydım her zaman pvp'de sayımız albiona karşı baya düşük kaldığı için başarılı olan her raid bi kahramanlık hikayesi oluyodu ve bence daha zor olmasına rağmen daha zevkliydi.

şimdi oynamayı düşündüğüm tarafın bi nevi albiona dönüşmesi durumu tadımı kaçırdı benim.[signature][hline]Ankara Paintball
Sosyal ağlarda paylaş

ama bi taraftan da sunu dusun, alliance'in sayisi fazla, bu biliniyo. insanlar oyun oynayisina gore degilde sayica ustunluk oldugu icin alliance'i secebiliyo. kendine gercekten guvenen ve iyi oynayan insanlar ancak horde'u secerler ki bu nedenle horde'da bu karsilasma olayi oldukca az. yok diil, var tabi, yani cikiyo, denk geliyo. ama obur tarafta oldugundan cok daha az.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

neyse başlasın hele bi eu göreceğiz zamanla. sonuçta bi tarafa zincirle bağlamıyolar adamı. kim nerden keyif alacaksa orada devam edevektir. belki bundan 3-5 ay sonra burda muhabbet ederken ben horde, riglous alliance tarafında olacak kim bilir ? :)

bu arada aklıma bişey geldi sanırım bana en uygunu böyle bişey olurdu. pvp-rp serverı diye bişey var mı wow'da ? yoksa sizce bi gün olacak mı? olmalı mı ? (bence süper olurdu valla tam bana göre)[signature][hline]Ankara Paintball
Sosyal ağlarda paylaş

said:
OguzAmca, 21 Aralık 2004 22:16 tarihinde demiş ki:
neyse başlasın hele bi eu göreceğiz zamanla. sonuçta bi tarafa zincirle bağlamıyolar adamı. kim nerden keyif alacaksa orada devam edevektir. belki bundan 3-5 ay sonra burda muhabbet ederken ben horde, riglous alliance tarafında olacak kim bilir ? :)

bu arada aklıma bişey geldi sanırım bana en uygunu böyle bişey olurdu. pvp-rp serverı diye bişey var mı wow'da ? yoksa sizce bi gün olacak mı? olmalı mı ? (bence süper olurdu valla tam bana göre)

Haklisin tabi. ama mesela bizim GH olarak horde olmamizin en buyuk nedeni buydu. yoksa Befounder da ben de NE asigiyiz... cok kolay olacakti. bi adamla teketek savasabilmek ya da esit sartlarda savasabilmek desem daha dooru olur, bana asil zevki veren seydir. yani tutupta ben savasirken bi iki densiz gelip benim oyun zevkimi bozacaksa, yazik...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben hep human mage düşünüyordum. Sonra bi anda Nightelf açtım. Nightelfi açmamın nedenide Bi farklılığımız olmasını istememdi (nasıl olsa herkez elf seçmez gibi) ama buoranları görünce belki değiştirebilirim eu da[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...