Eray_GNR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Arkadaslar Donanım Yazılım Bolumune acayım dedim ama vazgectim burada daha cok izlenir. Sifrelerinizi Sifreleyin :D Her tur sifrelerinizi bu program aracılıgıyla yedekleyebilirsiniz www.dillobits.com umarım isinize yarar Virus Taramasindan Gecirmeyi Ihmal Etmeyiniz [signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence [b][i] Yok yok olunca var olur... Asigo 64 Beraber Yuruduk Biz Bu Yollarda Fener Bahce Sozum Sana Sizi Bole Agirladik Umarim 1. Lige cıktıgımızda Sizde Ayni b.ku Yersiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ''Arkadaslar Donanım Yazılım Bolumune acayım dedim ama vazgectim burada daha cok izlenir'' Çok zekice... Bide bilerek yanlış yere açtığını söylüyosun... Sonra neden bazı kişiler canavar gibi milleti sevmiyo diyolar..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar