bilkan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Son yayınlanan trailer gerçekten hoştu güzeldi fıstık gibiydi ama, orc warrior un neden o kadar embesil modellendiğini halen anlamış değilim, sanki seçilebilecek bir ırk değilde npc lerden biriymiş gibi gösterilmiş.O kadar warcraft oyuncusu, oyundaki cinematicslerde gördükleri thrall'dan sonra bir orcun bu şekilde basitleştirilmiş olmasına bence çok şaşıracaktır.Hayret birşey yaa, sanki fındık kadar beyni olan bir yaratık koymuşlar oraya cık cık cık...nasıl sinirlendim yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Orcların pek de zeki olduklarını zannetmiyorum.[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Orclar diğer dünyalarda oldukları gibi Aptal tek düşüncesi savaşmak ve YEMEK olan, Onursuz yaratıklar değil Warcraft dünyasında. Çoğusu insanlardan daha zeki Bende arkadaşa katılıyorum Trailerda HAYVAN dan farksız olmuş[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Private sana katilmamak elde degil, ama sozkonusu warcraft evreni olunca orclarinda en az insanlar kadar zeki ve onurlu (warcraft 3 de anliyoruz )bir irk oldugunu goruyoruz. Cinematicdeki orc un ole deli gibi davranmasi bence zeka noksanligindan degil :) daha ziyade savasmakda oldugu icin yani hayatta kalmaya calisdigi icin vucudu deli gibi adrenalin pompalamakda dolayisi ile oyle garip figurler sergilemekde. Aslinda hos olmus yani urkutucu, zaten night elf ile kapisma sahnesinde durdurak bilmeyen hamleleride aslinda gayet estetik, orc lar biraz kizinca delicesine bir ihtiras ile saldiriyorlar gibime geliyor. Ayrica oradaki orc un biraz acemi bir savasci oldugunu cikarabiliriz, cunku elindeki club ile yere vurmakda bir bakima ses ve gurultu yaparak hasmini geri cekilmeye zorluyor, oysaki usta bir savasci olsa hasmini cok daha kolay indirebilir ve oyle acemice figurler sergilemez diye dusunuyorum. Ayrica gozu donmus, sinirlenmis bi insanda ordaki orcdan pek farksiz olmaz herhalde aynen benim suanda oldugum gibi. DAYANAMİYORUM BENDE OYNAMAK İSTİYORUM :( [Bu mesaj cursed_knight tarafından 21 Aralık 2004 23:05 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj cursed_knight tarafından 21 Aralık 2004 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Orc olmak onurdur. Bizler burning legionun egemenliğinden çıktıktan sonra onurumuzu geri kazanmak için uğraşıyoruz ve kralımız thrall sayesinde Ogrimmarı kurduk ve güçlendik... Zaman gnome beyni çorbası içme zamanıdır![signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: spawn77, 21 Aralık 2004 22:52 tarihinde demiş ki: Orclar diğer dünyalarda oldukları gibi Aptal tek düşüncesi savaşmak ve YEMEK olan, Onursuz yaratıklar değil Warcraft dünyasında. Çoğusu insanlardan daha zeki Bende arkadaşa katılıyorum Trailerda HAYVAN dan farksız olmuş Tamada yanıldığın bir nokta var ki bu cooooook büyük bir yanılgı. Orklar hayvanlardan farksız zaten =) Onura, Cesarete, Doğaya, yıkımdan cok yapıma saygı duymalarıda burdan geliyor. Aynı bir avcı bir hayvan gibi kendilerini korumaları gerektiğinde savaşmaktan cekinmiyorlar. Aynı hayvanlar gibi savaşırken icgüdülerine ve kaslarına güveniyorlar. Hayvanlar cogu humandan hatta elfden daha onurludur. ps:şimdi biri atlar cücelerde onursuz o zaman diye. Cüceler icin onur gurur güc kavramı cok daha farklıdır, aynı kefeye koyup tartmak yanlış olur.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Şimdi meraktan çektim izledim traileri o orc ne öyle hahaha Orc değil idiot bir ogre yapmışlar kollarından abidik zincilerler sallanan... Bu traileri izleyipte çoğunluğun alliance olması doğal bence :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bu konu official forumlarda da tartisilmisti, herkes hak vermisti filmdeki orc'un gercek orc irkini yansitmadigina.. Ayrica orc'lar warcraft dunyasinda ki bircok irktan daha onurludur. Onurlari icin olmeyi kacmaya yegelerler.. Gelin gorun ki insanlar boyle mi? Peh..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Cuce, 21 Aralık 2004 23:16 tarihinde demiş ki: said: spawn77, 21 Aralık 2004 22:52 tarihinde demiş ki: Orclar diğer dünyalarda oldukları gibi Aptal tek düşüncesi savaşmak ve YEMEK olan, Onursuz yaratıklar değil Warcraft dünyasında. Çoğusu insanlardan daha zeki Bende arkadaşa katılıyorum Trailerda HAYVAN dan farksız olmuş Tamada yanıldığın bir nokta var ki bu cooooook büyük bir yanılgı. Orklar hayvanlardan farksız zaten =) Onura, Cesarete, Doğaya, yıkımdan cok yapıma saygı duymalarıda burdan geliyor. Aynı bir avcı bir hayvan gibi kendilerini korumaları gerektiğinde savaşmaktan cekinmiyorlar. Aynı hayvanlar gibi savaşırken icgüdülerine ve kaslarına güveniyorlar. Hayvanlar cogu humandan hatta elfden daha onurludur. ps:şimdi biri atlar cücelerde onursuz o zaman diye. Cüceler icin onur gurur güc kavramı cok daha farklıdır, aynı kefeye koyup tartmak yanlış olur. Hayvanlar onurlumudur. Sadece içgüdüyle yaşayan yaratıkların onurlu olduklarını söyleme bana. Ayrıca Herşey savaşırken İçgüdülerine ve kaslarına güvenir. Onun dışında hayvanlar hatta bitkiler bile bazı insanlardan daha onurludur. Çünkü bazı insanlar Onur kavramının tam tersi olanşeyleri yaparlar. Ama hayvanlar böle şeyler yapamaz çünkü onlarda onur kavramı yok. Gelipte bana Bizim dağın ayısı çok onurlu Kılıçsız geyiğe saldırmıyomuş deme lütfen :D[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Blizz forumlarında biri tüm trailerla ilgili yorumlarını yazmıştı, ordan orc ve orc+night elf bölümünü anlatiim size: Orda gördüğümüz orc oyuna yeni başlamış düşük levellı bi karakter. Yeni başladığı için tüm emoteları deniyor, neler var neler yok ona bakıyor. Night elf + orc sahnesinde ise düşük levellı orc yüksek levellı nightelf'e dalıyor ve sürekli missliyor. Nightelf de dishonoured kill almamak için orc'a dalamıyor ve paso kaçıyor :D[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOto.com & www.FAEmlak.com ---- Hayatına çeşni kat! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Nasıl yorumladığına bakar, Bir ork icin onur ve gurur, rakibini gögüs göğüse karşılamak ve carpışmaktır, aynen bir kurt ayı veya kaplan gibi. ama Insanlar rakiplerini uzun surlar, kaleler burclar, ve atlar üstünde karşılamayı secer. bahsettiğim onur kavraı yukardaki gibiydi. Yoksa onur cok fazla yüzü olan bi kavram.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 said: Cuce, 22 Aralık 2004 00:05 tarihinde demiş ki: Nasıl yorumladığına bakar, Bir ork icin onur ve gurur, rakibini gögüs göğüse karşılamak ve carpışmaktır, aynen bir kurt ayı veya kaplan gibi. ama Insanlar rakiplerini uzun surlar, kaleler burclar, ve atlar üstünde karşılamayı secer. bahsettiğim onur kavraı yukardaki gibiydi. Yoksa onur cok fazla yüzü olan bi kavram. Yoo kurtlar sürüler halinde gezer ve çoğu zaman yaralı hayvanlara saldırırlar. Onun dışında yavru geyiklerle göğüs göğüse çarpışmak onursa Sölediğin Doğrudur :) Doğada tek kanun vardır. Oda Yaşamak için öldür. Ne kadar adice olursa olsun.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Kurt örneği yanlış oldu ama demek istediğimi anladın. Bir ork düşmanına bir hayvan gibi saldırır düşünmeden hileler kullanmadan, saf hırs ve nefretle. Bu yuzden Orclar hayvandır. Ve hepsi pink skinlerden veya pointy earlardansa hayvanlara benzemeyi tercih eder.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ne hayvanı ne saçmalıosun abi 2 saattir hehe doğa düşkünü, şamanist, delikanlı , açıksözlü, sinirinden kuvvet alan falan desen tamam da hunter peti yaptın koskoca orc camiasını orclar sürü halinde dolaşır, patch öncesi çiftleşir.ironforge dayken kışları kış uykusuna yatarlar.eheöy şamanist diyip geçiceksin.çok kasıosun uyduruosun.hayvandır orclar, tööbee thrall dan kork valla.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki: Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: arcane, 22 Aralık 2004 01:55 tarihinde demiş ki: patch öncesi çiftleşir Kopardın beni gece gece[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 direkt baslıkla ilgili olmasada belirtmek isterimki trailer cok guzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Orcları taurenlerle karıştırmışşınız...Kusura bakmayın ama Farkındamısınız herkez oynamadığı tarafa resmen b*k atmış.Orc oynayan humanlara atmış yok humanlarda gurur yok yok şöyle yok böyle....Cevap vermemek elde değil yani. Warcraft dünyasında kaçtane onurlu orc var sayarmısınız orclar için onurlu diyen arkadaşlar.Ben sizi sayiyim hemen 1 tane var o da thrall.Daha detaylı bilgi öğrenmek için warcraft in kitaplarını okumanızı tavsiye ederim.Diğer bütün orclar onurlu değil thrall in hikayesini okursanız anlarsınız.Hepsi gördükleri insanları katletmek istiyo silahsız olsalar bile(çoluk çocuk,kadın de dahil)Hatta bi bölümde hellscream amca thrall in kendini kanıtlaması için esir aldıkları bi çocuğu öldürmesini istiyo...Taurenlerde öyle değil ama taurenler harbiden onurlu,onlara lafım yok doğrudur. Aynı şekilde troller ve undeadlerdede onur yok.Gelelim alliance tarafına.Bu taraftada onurlu irk yok.Oyunda sadece 1 onurlu irk var onlarda taurenler.Eğer çok ilgilenmiş olsaydınız warcraft dünyasıyla sizde bunu anlardınız.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Orclarda onur yok? Sen bir daha oku Warcraft ile ilgili şeyleri baştan sona..[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Benim bildigim bi tek thrall onurlu o da zaten orclarin lideri.Hepside thrall ne derse yapmak zorunda aynı humanlar ve dwarflardaki gibi.Karşi gelme diye bişeyde olamaz.Thrall a karşı gelemedikleri için onun dediklerini yapiyolar.Bumu onur yani? İnsanlar onurlu demiyorum zaten üstte bir örnek vermiştim thrall in hikayesinden.Ayni şeyi humanlarda yapar.Mesela bi bebek orc u kaçirip esir yaparlar yada gebertirler fln...İnsanlar en onurlu irk fln demiyorum yani.Sadece Taurenler onurlu warcraftda.Undeadmiş,humanmış,night elfmiş yok yani onur... Sadece taurenler :)[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Zaten ne oluyo warcraft3 de oluyo.Thrall geliyo geçiyo işte başa.Ondan sonra orclar yavas yavas thrall a uyum saglıyıcaklar.İşallah thrall gibi onurlu olurlar diyorum :) Humanlarin başindada Jaina Proudmoore vardi yanilmiyosam acaba wow un konusunda insanlara neler olucak çok merak ediyorum.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Orclarda sadece Thrall onurlu değilki.. Mesela aklıma şimdi geldi Half-Ogre Roxar'ın yolda gördüğü orcu hatırlıyor musun? Yada Grom Hellscream'i?[signature][hline] Aşk böceği.. "I'm in love with an angel" Llama, 13 Ağustos 2004 01:34 tarihinde demiş ki: ben delıklerıme onem verıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mogrim adi hatirliyorum onu.Yazarken aklimdan bi o bide thrall geçti ama yazmadım onu.Grom onurlu degilki.Orc camping de belli oluyo zaten.Bi son sahnede gösteriyo kendini videoda. Onun bence onurla alakası yok.Adamlar zaten burning legiondan nefret ediyo.Orda zaten mannaroth u öldürmek için gittiler kaçicak hali yoktuki.Bu herifde demonlarin kanını içti daha güçlü olabilmek için(mannaroth un kanı hatta)sonra gittiler cenarius u kestiler.Thrall i satti direk.Sonra bunu Thrall ve Jaina kendine getirdiler.Adam thrall la bile kapisiyodu yani :) Bide kitabi okumani tavsiye ederim okumamişşin galba.O zaman daha iyi anlarsın.[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Onur konusunda yorum yapan arkadaşlar birde onuru tanımlasalar daha güzel bir tartışma olacağı kanaatindeyim. Herkes farklı yaklaşmış olaya.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Orclarda onur hat safhadadır Burnıng Legıon ıcın savaslarda orcların ne kadar onurlu yaratıklar olduguna bakabılırsınız[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Birkaç istisna dışında orklar savaş ve kana düşkün vahşiler olarak belirtilmiş wc dünyasında . Zaten bu nedenle şeytanlar bunlara kendi kanlarını içirip piyon olarak bunları öne sürüyorlar . Thrall halkını kardeşininde yardımıyla (ki kendiside şeyran kanından içerek güçlenmiştir) kanını içtikleri şeytanı öldürüyorlar bununla birlikte yeni bir başlangıç yapmaya çalışıyorlar . Bunlar tam barış içinde yaşayacakken amiral proudmoore son gelişmelerden haberi olmadığı için orklara savaş açıyor ve wow için gerekli ortam sağlanmış oluyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar