Sphere Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Arkadaşlar windowsXp kullanıyorum.Knight Online dan memnun değilim.Yaratık ölünce kaç exp geldigi yazmıyor.Yaratiga vurunca aldigim damage miktari yazmıyor.Ayrıca bir partiye girince sadece parti uyelerının ısmı yazıyor geri kalanların ismine bakmak ıcın tıklamak zorunda kalıyorum.Ayrıca partiden cıkınca kımsenın ısmını goremıyorum.Kim parti kurucusu kim su kim bu goremiyorum.options menusunede giremiyorum.Çözümleyebilecek olan varmı ?[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Sphere, 22 Aralık 2004 20:05 tarihinde demiş ki: Arkadaşlar windowsXp kullanıyorum.Knight Online dan memnun değilim.Yaratık ölünce kaç exp geldigi yazmıyor.Yaratiga vurunca aldigim damage miktari yazmıyor.Ayrıca bir partiye girince sadece parti uyelerının ısmı yazıyor geri kalanların ismine bakmak ıcın tıklamak zorunda kalıyorum.Ayrıca partiden cıkınca kımsenın ısmını goremıyorum.Kim parti kurucusu kim su kim bu goremiyorum.options menusunede giremiyorum.Çözümleyebilecek olan varmı ? Knight online v1.275 update et. İsimlerin görünme olayıda "o" tuşuna bas. Bu isim görünmeme olayı bazen bende de oluyor. İsmini görmek için 1 kere tıklıorum o zaman görüorum.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Sphere Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ama yeni patch çıkmış v1.276 .Su anda onu download ediyor.Sağol ''o'' tuşunu denıyecegım. (fatihkaraca:özel mesaj attım bakarmısın)[signature][hline]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 baktımkine.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar