lisantus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 abi ne gibi yenilikler getiriyo yani tamam iki yani ırk ve uzay gemileri tamamda baska yani yeni meslekler varmi yeni itemler armorlar fln bilen varya yazabiliri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Uzay ortamı getiriyor, shuttle kullanmadan gezegenler arası gezmeni sağlıyor. 3 adet pilotluk, bir adet de Shipwright mesleği ekliyor. Eğer oynuyorsan alman gereken birşey kısaca, shuttle beklememek bile alma nedeni bence =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 +ışık hızına çıkıyorsun çok eğlenceli :p birde bazı gemilere birkaç kişi binmek ve geminin içini döşemek fln var onlar dahada zevkli[signature][hline]Vader:When I left you I was but the learner, now I am the Master. Kenobi:You can only be the master of my ass. Jerian Flameeye of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alo-matik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bahsetmeyin şunu yaaaa. Lotum yok yatchı açamıyom böhü.[signature][hline]?????????????????Bugün Alomatik için ne yaptın????????????????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sith Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 slm beyler e iyi ozaman beni de alın uzay geminize yaa !! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uthmatar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 jtl yoksa sende sadece gezegenler arasi gidebilirsin ayni gruptayken onlarla. birde grubunda pilot warsa starport yakinlarinda bulunma bi anda moptan lok a gidebilirsin solemedi deme basima geldi sinir olmushtum. 26 sinda kesin geliyor dimi avaturke ?[signature][hline]swg-eclipse-Uthmatar / Master id Nebula - Daywalker Uthmatar DeaTH iS CeRTaiN LiFe iS NoT !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar