Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Acilen 1.268 Knightonline.exe ye ihtiyacım var. Verebilecek olanların cerrahpaşa numune vs... msn den yollayıverin işte. Nasıl olsa tüm forumdakilerde msn adresim var. [email protected] Beni msninize eklerseniz özelden "lam ben seni ekledim haberin olsun mail adresimde şu" diye haber vermeyi unutmayınız.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Dostum al sana msn [email protected] ekle ben sana yollicam ama sen ekliceksin :D[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 aip ettin. ekliyim tabi :D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar