Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2004 Beta Tester olan varsa deneyimlerini yazsın[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Foxx senin yok mu paticigin editörüyüm diye mail at forumları falan göster belki verirler. ben başvurmustumda cevap gelmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxx Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 yok yaw çıkmadı daha bana da. Paticikten çok daha büyük mmorpg ve matrix siteleri var oralarda bile daha alan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 zamanında swg için beta testerlık istediğimizde biz paticikteniz diye, SOE baya ezmişti biz büyük community lere zor veriyoruz izin, hele sizin gibi küçüklere asla tarzında şeyler söylemişlerdi. Bunda da aynısı olacaktır tahminen.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. fizban, 07 Temmuz 2004 22:38 tarihinde demiş ki: abi bi kerelik vermenin anlamı nedir ? bi kere verdikten sonra bi daha niye vermeyesin ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oha böle bişeyi bana deseler direk hade len zaten arkadaşım için istemiştim ne oynicam boktan oyununuzu sensin küçük derdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 kibir kibir.[signature][hline][bold]Size vaad ettiğim tek şey gerçek. Fazlası değil.[/bold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2004 oha iiymiş SOE.patlasınlar emi.[signature][hline]The whole thing I think is sick... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Hadi yazen bakam betacıları[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2004 silphatosa sorun,katılan o ;/[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Beta Tester'ların herhangi bir konu hakkında MxO forumları dışında hiçbir yerde tartışmaları yasak.Bunu saygıyla hatırlatırım...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-7L-ML8 VW Polo-Buffbot-2L-ML6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Hayatimda bundan boktan mmorpg gormedim. Grafikler rezil , combat sistemi Kotor`un yandan yemisi , atmosfer sifir bombos sokaklar(ha belki beta diyedir) ucsuz bucaksiz yollar, igrenc karakter modelleri.Yok her binaya giriliyormus , yok her kapi aciliyormus .Sadece giysiler benziyor matrixe , birde arada bir neo`dan falan bahseden npcler olmasa ...Hayalk kirikligi oldu acikcasi.Yazik..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Kesinlikle bu kötü fikirlere aldanmayın, bi kere sorarım sana yeni patchi yükledinmi güzel padawan, morfeusun yandan yemişi.. he ? Combat stili belki hayal kırıcı olabilir ama grafikler çok güzel, hatta divx formatında çektiğim bi vidyoyu size msnden yollayabilirim [email protected] Özellikle GvG oyunda çok zevkli , ajanlar var level 255e kadar çıkabilen, hacklemek var hacklerlar var bisürü şey var ve grafikler ÇOK güzel, hatta dövüş zevkli ve efektler sizi havaya sokuyo, bazen focus yada başka bi stat vardı o dolduğunda gaz oluyo ağır çekim neo gibi hareketler yapıyo.Hatta mermilerden bile kaçıyo daha ne diim aikido var karate var kungfu var spy var hacker var ve aynı anda hem aikido hem karate öğrenebiliyosunuz mesela... Vidyom çok güzeldir izleyin matrix hakkındaki tüm soru işaretlerini çözücek (aslında vidyo eski, 1 gblık büyük patchten önceki vidyo ve daha iyisini çekebilirim istiyosanız full kombat şeklinde :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar