MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 http://www.shubuo.com/ nedir tam anlamadım internetlemi ilgili teelfonlamı yoksa başka birşeymi bilgisi olan varmı yoksa 3 haziranımı beklicez (: bu japoncamı yoksa Şu bu o mu diyo kestiremedim (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zed Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 habboo hotel mi ne öyle bi tanışma kaynaşma ortamı vardı, onun kopyası olduğuna iddiaya girerim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hii bilmemne hotel bişi vardı , olabilir bak şimdi aklıma geldi benziyo biraz (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 heryerde reklamı var bende merak etitm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hmm ilginç Turkcell in yeni sömürme projesi demek (:[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Zed, 22 May 2003 15:18 tarihinde demiş ki: habboo hotel mi ne öyle bi tanışma kaynaşma ortamı vardı, onun kopyası olduğuna iddiaya girerim.[hline]open your heart | i'm coming home[/b] harbi linkteki tıpatıp aynısı ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Justin, 22 May 2003 16:29 tarihinde demiş ki: abi reklama kıl oldum: sana şubu hareketi yapayımmı -yap öyle yap demekle olmaz sana şubu hareketi yapayımmı -yapma öyle yapma demekle olmaz sana şubu hareketi yapayımmı Ulan bunlar bizim ilkokul şakalarımızdı[hline]cRn harbidende ya! ilkokuldayken az adam dövmemiştim bu uyuz şaka yüzünden. hangi uyuz bulduysa artık.. bilemiyorum yani. :)[hline]orduma katılın gücünüze güç katın >> >push here< ........................................................... Hä¥ättä Hër ZäMäñ MùtLùLùğùñ Dørùğùñdä GüLüñmëz, ßäzëñ §ırF Hä¥ätä GıCıKLıK øL§ùñ dÎë ùÇùRùmùñ Këñärıñdä bÎLë §ıRıtäcäk§ıñ!! =-¤|¶¯`°²¤> §hëKÎLChøCùQ <¤²°`¯¤|¶-= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 lol harbi c/p yapmışlar direk, hatta The Coca Cola'nın buz toplama hedesi gibi bişiyde var sanki? savaşlısını yapsınlar girip oynarız topluca :D [hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin[/b][/b] [Bu mesaj Norak tarafından 22 May 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ama eğer öyle grafikler pixel vs türünde bir çalışmaysa gerçekler hoş olur yani[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 saçma sapan bişey çıkcak besbelli diimi :)[hline][Bu mesaj karpuz tarafından 27 Haziran 1693 18:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Televizyon ve/veya bilgisayardan ve/veya cep telefonundan alışveriş şeysi filan diyorum ben.[hline]Hani Oruçluyken Ramazan Ayında Commodorla Evde Güzelce Oynardık. Evveldense Sinclair Spectrum48K Kullanırdık İnanamıyorum İnsan Nasıl Gelişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 habbo hotel bu ya?! isim de az bişi andırıyo zaten.. ama öyle bişi için bu kadar reklam yapılır mı ki?[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Valla bir reklamı Friends dizisinden çalmışlar espriyi direk. Koltukta oturup kalkmaya kasamadıkları var ya yok aynayla bakıyorlar falan. Birebir aynısı Joey ve Chand'ler yeni deri koltuklar aldıklarında oluyor Monica geliyor hiç bir şekilde dikkatlerini çekemeyince "booys, i'm undressing..." diyo chandler ayna kaldırıyo "hmm no... she's kiddin'" dio tasbi dizide komik bu ezik reklamda komik olmamış...[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles. UIN: 123455555 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Zede katılıyorum Habbo Hotel bu, ha ne alaa derseniz, Habo Otelde para kazanmak için kontür alın geyiği vardı. Kontür aldıkça paranız oluyor, o parayla otelin sahip olduğunuz bir dairesini eşyalarla süslüyordunuz. (Daire ücretsiz ama eşya bul doldur ohoo) Ben grafiklerini beğendiğim için 2,3 gün habbo dünyasın keşfe çıkmıştım. Çok atraksiyonel şeylerle dolu olan reklamları gözüne sokan bir olay. Mesaj atarak shubuo parası satın alınacağına iddiaya girerim. Süper para kazanma yöntemi, 7- 18 yaştan tutun hafif aptal 18 - 30 hatta 40 arası millet alır fosur fosur. Tabi ücretlendirmeyi akıllı yaparlarsa. Ayrıca millet yakında telefonlarda tomb raider, thief, counter oynayacağımnz günler kapıda. Metro da multi counter oynayacağız, biz en öndeyiz bir bakmışız vagonda arkada bir eleman takımın snipercısı çıkıo! eh işte bunlarda paralı olacak. Bekleyin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Turkcell in hizmetimi olucak ama birde o var[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 millet bi de buna ciddi ciddi harcar parasını ya.. vay be.. iyi taktik cidden.. (yannız o tip bişey diilse patlayacaz hepimiz..)[hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: MrMedia, 22 May 2003 20:24 tarihinde demiş ki: Turkcell in hizmetimi olucak ama birde o var[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti bence alaksız turkcellle digiturk gibi bi platform olcak[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ne bılem ya ben olsam ole bı olaya gırmem turkcell gıbı bı dev warken kımle yarı$cak?[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 hatta isimlede bağlayabiliyorum artık olayı.. yani şu-bu-o yani çok kişilik bişey.. sadece ben ve o yok.. hepimiz varız herkes var çok kişiyiz kardeşiz meşazı vermek istiyolar diye çıkardım aklımca. ayrıca mollerce potasyum![hline]Knock-knock-knockin' on heaven's door [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 kablosuz yayın diyodu otobüs durağındaki zımbırtısında[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 ıste be tahmınım dogru cıktı ehe ::)[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Shubuo web sitesi açıldığında size haber vermemizi istiyorsanız aşağıdaki linki tıklamanız yeterli. Yok tıklamam derseniz siz bilirsiniz. Teklif var, ısrar yok. Ukalalar bide üstüne bunlar ha![hline][/i]Semi-Dr. Quinthalus [/b]@ ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzmodaN_SiN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 evet Turkcellle ilgili bişiymiş. bizim okulda sticker dağıltıyolardı. adamı sıkıştırınca söledi Turkcelle ilgili olduğunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 beleş olsun belki takılırız[hline]#mix.gen.tr#... [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 işallah şöle eğlence yaratacak birşeydir.ama sanmam beleş olacağını belki başlarda yaparlar beleş.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar