Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Arkadaşlar bugün lazım oldu cursed bone alcaktım. Kasıp kesmeden satın alayım dedim. Herif tanesine 800k fiyat çekti. Başkasına gittim 700k çekti. Bu Cursed Bone harbiden bu kadar pahalı ve ben "Cursed Bone kıytırıktan quest item" diye düşünerek salaklıkmı ediom, yoksa bu satıcılar kafayımı zortlattı ? Pazardan pek fazla mal almadığım için fiyatları tam bilmiom. Bu seferde ben size sorayım dedim. Buzkirpisi sen bilirsin fiyatları. Pazarda çok gezion. Bu fiyatlar normalmi? :D [signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 22 Aralık 2004 05:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Biriside 500k ya chitin shield satıodu. "napıon sen" dedim. "bu fiyata satılırmı" dedim. "kaça satıcam" dedi. "bilmiom ama chitinler pahalıya gidio" dedim. "bilmediğin her halta burnunu sokma o zaman" dedi. "gurk" dedim kaldım. acilen pazarları dolaşıp fiyat bilgisi şeyetmem lazım. biri bişeyin pazar fiyatını soruyo "zönk" diyip kalıom cevap veremiom. Chitin shield kaça satılıo ? Bilen varmı ?[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 22 Aralık 2004 05:41 tarihinde değiştirilmiştir]
BuRiAL Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ben 200k ya zamanında +4 chitin warior bot almıştım :) bir arkadaşımda 20milyona shard dagger satmıştı......Tabiki bunlar neyin ne oldunu bilmemekten kaynaklanıyor bu tarz şeylerle cok karşılaştım çok normal çok kıytırık bir mala yüksek fiyat koyanda var,kaliteli malları ucuze verende var.Abi en iyisi sen git kes ash felan ne alıcan pazardan.Ona o kadar fiyat konmasının sebebi kesinlikle pazarda görülmedindendir yoksa 800k etmez o bone lar.........[signature][hline]The songs of hobbits,dwarf and men and elfs come close your eyes;you can see them too.....
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 +1 Mirage dagger 30m ne yaptınız Shard 50m ederdi waLLahi :D Bu arada ben chitin göğüslüğü 1m'e sattIm :D[signature][hline]Khezad, 08 Haziran 2004 22:19 tarihinde demiş ki: Bilgisayarla pirinç pilavı yapılıyomuş. İnternetle daha doğrusu ama bende 56k var o yüzden yapamıyom adsl ile yapılıyomuş. Ama 56k ile yapmak için bi program çıkmış. O programın adı nedir? Lütfen söyleyin...
aKuMa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 joe imzan guzelmis :) bende bi program var ama pilav deilde kurufasulye yapıo :) yakında 2.0 ı cıkcak. kurunun yanında bulgur pilavı yapıcak yanınada sogan vericek.
Recital Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 ehe bunuda ben cevaplayım :)) cursed bone 20k-50k arasında bulabilirsin pazarda ama her zaman olmaz chitin üst kısım zırhlar 1,000,000-2,500,000 arası pazara konuluyor ama genelde 1,500,000 e gidiyor. fazlasını vermeyin tabi (+1) olanlar için :) chitin alt kısım zırhlar ise 800k-1,500,000 arası oluyor genelde fiyatları ama yukarda da geçen gibi bazıları fiyatları bilmediğinden çok ucuzada satabiliyor yada beş para etmeyeceklere milyonlarda isteyebiliyor :) Ben zamanında bi tezgaha rastgeldim :) adam tezgaha ne koymussa hepsine sadece "1" coin fiyat bicmisti :) tabi ne varsa aldım :)) 30-40 kadar cursed upgrade scroll vs.vs.[signature][hline]«««««Şeytan bile bir zamanlar bir melekti. Bense hiçbir zaman melek olmadım»»»»»»
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 500 k ya chitin shield i satana bu ne demiyecektın,alacaktın :) Hayatının hatasını yapmıssın :-) [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 22 Aralık 2004 16:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 bi halt ettik işte. Zaten lafıda yedik oturduk. Saolunuz bu sırada cevaplar içün...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar