Abus Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Ses kartı : Sound Blaster Live 5.1 Ses sistemi : Creative PCB Bilmemne 5.1 Birincisi test ettiğimde tüm hopörlerlerden ses geliyor ama bir şey dinlerken filan center dan ses gelmiyor? İkincisi Digital Output olayı çalışmıyor.Digital Output destekliyor halbuki hem ses kartı hemde ses sistemi ama D.O. ya check koyduğumda sesler gidiyor?[signature][hline]Love is Divine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Benim bi arkadasta almisti onda da boyle bir problem olmustu, arka baglantilarini yanlis yapmis, duzeltip kaynamistim :p birde driver'larini tam kur kurduktan sonra hoparlorlerini bir yerden tanimalaman gerekiyordu, iste inspire 5+1 gibi..[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | Math | Galatasaray 1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bende yeni aldım yeni kurdum sırf 2 tanesinden geliyodu abimdede creative sistem var bende aldım işte abiminkinden baktım doğru bağlamışım ayarlara baktım orda 3d bilmemle ayarı var ondan mış onu acınca dierlerindende geldi[signature][hline]Lathor Wyrm.. Semra Teyze Rulz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar