Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sadece televizyona ve videoya bağlanan kamera yardım?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar elimde böyle bir video var eski bayaa.. sadece video ve televizyona baglanibilo. nasıl cd ye aktarırım görüntüyü yani nasıl bilgisayara baglarim bir yardiiiim edin canlarim:)[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
kaseti videoya tak sonra videoyu bilgisayara bagla bu daha iyi bence[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK
Mesaj tarihi:
fakat kaset videoya girebilecek bi kaset degil.. yani kasedi kameraya takıp sonra video kasede çekip sonra videodan da bilgisayaramı aktarmak lazım.? peki bu halde videoyu nasıl bilgisayara baglariz?[signature][hline]
sevdasız bir iklimde çember çeviriyordu yüreğimki sen çıktın gene ağaçların köklerinden. Her yıktığım ağaç sen büyüdün. Yüreğimi çizdiğin bir bardak biradan, içerimi sildiğin bir silginden külleri savurdum rüzgara, kalanları diktim tekrar kestiğim boynundan çıkan kanlarla suladığım çınara. Kustum, tiksindim sonra.
Mesaj tarihi:
vaaayyy bak bu hiç aklıma gelmemişti...
yav benimde yapmak istediim o zaten. cd ye kendim çekmek istiyorum adamlara para bayılmak istemiyorum...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
Valla videoyu bilgisayara nasıl baglanır bilmiyorum ama kasetten cd ye öyle çekiyorlar program olarakta windows media playerı kullanıyorlardı ben öyle görmüştüm bu işi yapan bir dükkanda

edit: belki tv out çıkışından falan bağlayabilirsin ama bilmiyorum bu işi yapan bir dükkana sorsan daha iyi olur

[signature][hline]Image is everything, so play with it.

Ne mutlu Türküm diyene !!

M. Kemal ATATÜRK

[Bu mesaj magecy tarafından 21 Aralık 2004 18:12 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...