Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hayat bence soru işaretinden ibaret... Demin düşündümde herşey geçici... Çalışıyoruz , uğraşıyoruz bir şeyleri elde ediyoruz "sonsuza kadar sürecekmiş gibi" seviniyoruz... Biraz zaman geçiyor sevindiğimiz şeyin anlamını unutuyoruz... Dünyadaki uğraşlarımız bana aynen şu izlenimi veriyor: Herhangibir mmorpgde o kadar uğraştıktan sonra o oyunun kapanması/sıkılmamızdan dolayı bıraktığımızda havaya uçup giden emekler ve ardında kalan tek şey screen shotlar... Ölüyoruz... Çoğumuz öldükten sonra başka bir hayat veya başka bir düzlem veya herneyse birşeye gideceğini düşünüyor fakat eminimki hepimizin içinde gizlide olsa tamamen bir emin olamama var... (Biliyorum şimdi birçok kişi hede hödö allahu ekber çekecek bana , sadece düşünüyorum ve bana hayat komik geliyor... bende müslümanım ama düşününce insana ilginç geliyor...) Ben bunları niye yazdım onuda bilmiyorum. Açıkçası insanoğlunun aciz olduğunu düşününce adamın içine koyuyor...[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ''Bildiğim bir şey varsa oda hiç bir şey bilmediğimdir.''[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Tam tersine, beni çabalamaya iten de o bilinmemezlik ve ölümden sonra bir dünyaya inanmamam. Hiçlikten geldik, hiçliğe gideceğiz. Eh, tek bir şansımız olduğuna göre, onu olabilecek en güzel şekilde yaşayacağım ben =) Güzel bir yazı okumuştum gazetede, hayatı tersten yaşasaydık diye. Harikaydı gerçekten, hele sonu çok güzeldi "Ve kusursuz bir orgazm ile hayatınız sona eriyor" :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Insan oğlunun acız olduğunu kabul etmek, bir insanın yaşamında yapabıleceği en makul şeylerden biri aslında. Ve bence Kendini ve cevresini algılamadaki en buyuk adım. Aslında insanın zavallı ve oldukca "bug" li bir varlık olması hayatta kalmak konusunda ne önemli kozlarından biri, aksi taktirde kendi uzerimize yuklediğimiz sorumluluklar ve ucsuz bucaksız hedefler yuzunden delirirdik.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Aslında en güzeli "anı yaşamak" gerçekten... %80 şimdi için yaşayacaksın %20 içinde gelecek için[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Anlık zevkler uğruna her şeyi bırakırsan, hayat elinden kaçar. Uzun süreli zevkler için gerekirse yıllarca uğraşacaksın.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 İnsan tamamen geleceği düşünerek yaşarsa hiçbir zaman hayattan zevk alamaz ve hırs küpü olup çıkar gibi geliyor bana..[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) [Bu mesaj _Dalamar_ tarafından 22 Aralık 2004 02:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hayatın ilerde yaşıyacakların değil şimdi yaşadıkların, ileriyi planlamakdan fazlasını yapamassın hayatı elinden kacırmak icin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 geçmişim yok ki geleceğim olsun bende bu anı yaşamanın en iyisi olduğu düşünüyorum[signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Valla yaşım genç daha, geleceğe yatırım yapıyorum ben, bi 3 sene daha yapıcam gibi gözüküyor. Hırs iyidir ya[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: _Dalamar_, 22 Aralık 2004 01:58 tarihinde demiş ki: Aslında en güzeli "anı yaşamak" gerçekten... %80 şimdi için yaşayacaksın %20 içinde gelecek için Bingo. Bir çok hatuna söylemişimdir bunu ama çoğu bildiğini okudu.[signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: Penthesilea, 22 Aralık 2004 02:03 tarihinde demiş ki: Valla yaşım genç daha, geleceğe yatırım yapıyorum ben, bi 3 sene daha yapıcam gibi gözüküyor. Hırs iyidir ya Büyüyünce sabancı gibi bi adam olucan :][signature][hline]- Kuzu - O senin bir anının benim bir ömrüm olduğunu ne çok sevildiğini artık çok geç olduğunu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tersten Yasamak Nasil Olurdu? Yaşamin en tatsız tarafı sona eriş şeklidir. Acaba yaşamı tersten yaşamak nasıl olurdu? Nasıl mı? Cami'de (yada neye inanıyorsanız işte) uyanıyorsunuz. Bir tahta sandık içersinde, herkes karşınızda saf durmuş, iyiliğinize dua ediyor ve tüm haklar helal edilmiş vaziyette.Tabuttan doğruluyorsunuz, yağlı, olgun ve ağırbaşlı olarak. Herkes etrafınızda, büyük bir itibar, iltifatlar, çocuklar torunlar hepsi hazır. Arabanıza kurulup evinize gidiyorsunuz. Doğar dogmaz devlet size maaş bağlıyor, aylık veya üç ayda bir maaşınızı alıyorsunuz. Ne güzel, hazır maaş, hazır ev... Altmışli yaşlara kadar herşey garanti, huzur içinde yaşıyorsunuz. Sağlığınız gittikçe düzeliyor. Kaslar güçleniyor, kuvvetleniyorsunuz. Bir gün çalışmak istiyorsunuz ve ise ilk başladığınız gün size hoşgeldin hediyesi olarak bir plaket ve altin kol saati veriyor patronunuz. Ve Genel Müdürlük veya bunun gibi yüksek bir makamdan tecrübeli bir insan olarak işe başlıyorsunuz. Herkes karşınızda elpençe divan... Vücudunuzda da bazı hoşa giden hareketler de başlıyor. Gittikçe zayıflıyor forma giriyorsunuz Diğer hormonal aktiviteler artıyor, fevkalade..... Aman ne güzel günler başlıyor... Derken birgün patron size artık üniversiteye gitsen daha iyi olur diyor. Bu arada babanız ortaya çıkmıs, "fazla çalıstın" diyor "artik eve dön, işi bırak, okumaya başla, harçlığın benden olsun..." Keyfe bakar mısınız? Okuduğunuz dersler gittikçe kolaylaşıyor. Ekmek elden su gölden bir dönem başlıyor. Partiler, diskotekler, kızların sayısı artıyor. Derken Anne ve Babanız sizi götürüp getirmeye başlıyor, araba kullanma derdi de yok artık...Günün birinde sizi okuldan da alıyorlar, "evde otur, keyfine bak, oyuncaklarınla oyna" diyorlar... Mamanız ağzınıza veriliyor, zaman zaman altınızı bile temizliyorlar, hatta bu durum alışkanlık yaratıyor ve hiç tuvalet kullanmamaya başlıyorsunuz. Derken anneniz birgün size süt verme kararını alıyor ve başka bir keyifli dönem başlıyor. Mama artık her yerde, her an ve en taze şeklinde hazır. Bir gün karanlık ılık ve sıcak bir ortama giriyorsunuz. Beslenmeniz için ağzınızı açmaya dahi gerek yok, bir kordonla besleniyor sıcacık yumuşacık gürültüsüz ve patırtısız bir ortamda yaşıyorsunuz. Küçülüyor,küçülüyor,ufacık bir hücre halini alıyorsunuz. Ve günün birinde müthiş keyifli bir orgazm ile hayatınız bitiyor...[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Biliyorum hırslı insan herzaman daha başarılı olur ona lafım yok ama bu "başarı" kesinmidir? Veya size daha güzel bir soru: Başarıdan anladığın nedir ve bu başarı nereye kadar sürer? :) Sanırım gece için ilginç hafif damar bir konu açtım :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Carpe diem[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bi an hayat yaşandıkca ne kadar boktanlaşıyo dedim kendi kendime =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 gün ve gün çürüyoruz[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Herşeyi rağmen mutluysam başarmışımdır ama ben başarısızım [signature][hline]Image is everything, so play with it. Ne mutlu Türküm diyene !! M. Kemal ATATÜRK [Bu mesaj magecy tarafından 22 Aralık 2004 02:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Öldüğün sırada biliceksinki aslında hayatın ta kendisi sensin . sen hayatsın . iyi dersler arkadaşlar . Ne mutlu Türk'üm diyene[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Güzel yaklaşım chrounos :)[signature][hline]Bana yağmuru anlatma, yağdır. [/b] Wow:Hordish Manner Hellnar - Über Orc Paladin (level 69) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MilleR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 fani dunya... gelip gidioruz iste... cok da arastırılıcak bi sey yok. sana verilen zaman icinde -yaptıın kadarını yap gibi seylere hic gerek yok- oylesine yasıosun... sonra da göçüp gidiosun... bu kadar... bunun uzerine yorum yapılması insanların sohbet muhabbet isteklerini karsılıo. onun dısında aslında cok da bi onemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Benim yazdığım bir yazı değil. Penth söleyince benimde okuduğum aklıma geldi. Hoşlandığım her yazıyı saklıyorum genelde.[signature][hline]Woody Guthrie's land can't feed Mother Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bunları konuşmak, tartışmak insana bilgi ve güç sağlamaz kanaatimce... Güçsüzlük , zafıylık ve beyin hasarından baska bişeyde yaramaz..Yatın uyuyun... Sorguluycaksanızda en azından 4 bira için..En azından delirmezsiniz...heh..[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: MilleR, 22 Aralık 2004 02:11 tarihinde demiş ki: fani dunya... gelip gidioruz iste... cok da arastırılıcak bi sey yok. İşte bağnazlık budur . Neden yaşadığını , kendi benliğini sorgulamamak bence insanın kendisine yaptığı en büyük saygısızlık . Çok saçma sana verilenlerle yaşamak falan. Yalan bunlar hepsini araştırıcaksın kendinle tartışıcaksın . Yoksa hayatı anlayamazsın .[signature][hline]| Dut ağacında üzüm YETİŞMEZ !! | -------------------------------------------------------------- Evrende bir toz bile sayılamayacak ufaklıkta bir yer kürenin üstünde küçüklüğü belki hesaba bile katılamayacak bir varlığımız var;ne var ki aklımızla büyüğüz . Aklımıza güvenelim -------------------------------------------------------------- | Sahip olduğun gücü asla gösterme ! | | Hepimiz bir doz şenlik alabiliriz . Çok fazla karanlık gün yaklaşıyor!| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 valla bana verilenler yeter bide hede hödöyle uğraşamıyıcam kızlar zaten hayatımı bitirdi bide başka işler çıkmasın...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar