herhavzindibayni Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 en kısa yoldan anlatiyorum ; giriyoruz world of warcraft klasörümüze 'interface' klasörüne giriyoruz ordan 'AddOns' klasörüne sağ tıklayıp 'Ara ' yada 'Search' diyoruz çıkan yere '.toc' yazip aratiyoruz karsimiza bi kac dosya cikiyor cikan dosyaları tek tek notepad ile açıp orda 4 haneli rakam olacak onu 4150 yapiyoruz herbirisi için ve kaydedip kapatiyoruz bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Interface'i silip tekrar yuklemekte ayri bir cozum tabii..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 birkaç dosya dediğin yerde 57 dosya çıktı :) ben ikinci yolu uygulamak istiyorum :D[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Hangi interface bu yahu? Toparlayalım biraz FAQ'a ekleyelim.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 comsos ui icinse zaten 4150 surumu cikti, onu yukleyerek kullanabilirsiniz. ha yukledikten sonra, karakter secme ekraninda addOn'a tiklayip istediklerinizi enable etmeyi unutmayin.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Karakter seçme ekranından "Addons" (sol altta) kısmına girin ve ordaki "Check version compatibility" nin kutuçuğundaki işareti kaldırın. Bundan sonra öyle interface version larıyla falan uğraşmak zorunda kalmayın.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar