Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Eclipse serverinda 40+ crystal 503 dmg 9 cost pvp saberi 1 adet hunt için saber ve gene 1 adet one hand saber sabera takilmamis 4 -9 crystal 1 adet acilmamis pearl. Master ls Master Enc.4--4 healer Dark jedi Knight Zabrak pub 9 once acilmiş veteran bilumum foodlar mind crystali Main 140m nakit parasi var dahada kazanmaya devam ediyor. 200m degerinde high quality resource, 50m degerinde item.Belki cok daha fazlasi kabaca hesap ediyorum. tonlarca buffpack janta vs. calişir durumda 5 vendor +20medicine tape +20 ws tape Lot trade ile alinmis 30 lot Jtl enable ,Master merchant, master ws, 4333 ss squad pilotu kimbilir hatirlamadigim daha neler?? mantikli fiat tekliflerini degerlendirecegim. [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Ne güsel :D [signature][hline] -VA- [Bu mesaj kath tarafından 13 Aralık 2004 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 yuhens, allah sahibine bağışlasın =) Gerçekten harika bir karakter, umarım istediğin fiyata alıcı bulursun.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Fear attracts the fearful, the strong, the weak, the innocent, the corrupt. Fear, fear is my ally - Darth Maul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eamer Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 100 milyon veriyorum iyi düşün:)[signature][hline]KEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 bendende 100.1 ytl valla daha fazlasi olmaz:) şaka bir yana guzel karakter keske param olsa:) ama yine almazdim oyunu 6 aydir oynuyorum ama daha bilmedigim bir suru sey var ondan bir DJK i kontrol edemezdim buna ornek olarak buffli JK nin buffsiz DJK ya moda yenilmesi cok gulmustum:) herneyse sana iyi satislar ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Çok fiyat soran olmus gercekten almak isteyen ile pazarlik yapmaya hazirim 900 dolar falan dusuyorum simdilik ama ciddi aliciyla pazarlik yaparim. Yer istanbul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 malesef canım kardesım umarım ılgılenen cıkar ama turkıyeden zor oluyor, garıp garıp teklıfler atılıyor ortaya. bence sende hıc vakıt kaybetme hemen ebayden satıs hazırlıklarına basla derım. bırlıkte yeterınce layt kesemedık ama bırlıkte auctıona cıkarız artık :). en hayırlısı olur ınsallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 900 dolara bundan daha iyi account bulamazsınız. süper fiyat param olsa alır saklarım accountu tekrar başlayana kadar :D[signature][hline]msn adresim hacklendi yeni hesap [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 İstanbuldan almak isteyenler gelip bakabilir eliyle sifreyi soruyu degiştirir. Guvenlik konusunda sikintiniz olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 900 dolar çok iyi cidden.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Ra_tyillustrious, 14 Aralık 2004 12:11 tarihinde demiş ki: Yani farkındamısın ama Türkiyedeyiz demokratiz, laikiz ama farkli bir inanç taşiyorsan kendini bir müslümanla eşit göremezsin. [Bu mesaj Penthesilea tarafından 15 Aralık 2004 18:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2004 para olsa varya..900dolar süepr fiat..e-bayden fln satıcaksın 1500den aşağın verme sakın hehe[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya nedanko, 03 Aralık 2004 11:06 tarihinde demiş ki: Bi muz için bu kadar kavga edilir mi? Alın vereyim ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 10 dolara deneme sürüşü yapabilir miyim?[signature][hline] -VA- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2004 Fiyati 850 dolara dusurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Son 3 gun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 kusura bakma baska pafram yok istanbul dayim 600 dolar verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Velihat sen ve diger teklifde bulunan arkdaslar ozel mesajlarini kontrol etsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alpgiray Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Satilmiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar