BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben yeni başlamak istiyorum tam olarak bilmiyorum öğrenmeye çalışcam ama öncelikle bu magic kartları nerden alabiliriz veya deck diye bahsettiğiniz aleti falan?[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 öncelikle etrafında senden başka oynayan yoksa zaten oynayamazsın. en az iki kişiyle oynanan bi oyun. kartları alabileceğin yerler hangi şehirde olduğuna göre değişir. bazı büyük şehirler dışında zaten yoktur muhtemelen. deck dedigimiz alet ise deste demek =)[signature][hline]hooded tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 :) istanbul anadolu yakasındayım nerde bulurum burda çevremde oynayan yok ama kos koca lisede elbet vardır oynayan[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 peki böyle set falan dediğiniz ne kadardır starter set falan işte bi arkadaş var ona öğretcem (önce ben öğreniyimde bi :P ) onada aldırcam falan[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 starter set şu an pek bilmiyorum fiyatlarını ama tahminen 15m civarı falandır. istanbuldaysan nerden alabileceğine dair aşağıda bi başlık vardı zaten aha bu http://forum.paticik.com/view.php?id=98984[signature][hline]hooded tunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Levent Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Grup oluşturun en az 3 kişiden olusucak gelin ben ögretirim hafanın bi gunu bulusup.[signature][hline]Eclipse - ' Belki Bir Gun Yeniden ' Memleket : Naboo-Theed ---------------------- /addbuddy Enaxa ---------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mvardars-tog Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 ben kadikoy moda da oturuyorum. kartlari benden alabilirsin, internette bulacagin fiyatin cok daha ucuzuna..ayrica deck de satiyorum... ilgiliysen reply... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 starter set lazım (mış) bana :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 starter set onermem ben sahsen. yuksek seviye oyunlari izleyerek ogrenmen bence en iyisi, starter setlerdeki monotonluk seni oyundan sogutabilir ..[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 ne önerirsin peki ? çevrem kimse yok oynayan öğrenince bende yaycam çevremdekilere :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 magic online cekip en azindan 8th edition theme deck lerle oynayabilirsin ucretsiz olarak farkli insanlarla .. bunun disinda gerekli seylerde olan turnuvalara gelip maclari izleyebilirsin, mactan sonra soru sorabilirsin vs. ama startet set e harcayacagin para yerine pre constructed bir deste bile daha iyi gelir bence[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 mtg online bedava mı? (değil diye biliyorum) pre consturted deste nerden bulurum (anadolu yakasında)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 8th edition theme deck lerle bedava oynanabiliyo. anadolu yakasinda barker de vardi sanirim goztepe benzinci etrafinda .. bunun disinda duyurulan pazar draftlarina en azindan seyirci olarak gelip gerekli seylerden de alabilirsin, daha guncel urunlere erisimin garantilenmis olur en azindan.[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 işte avrupa yakası olayı zor bana [anne dırdırından :P ] ama kadıköydeyim diyip orayada gidebilirim bi ara :) barkerde bende hatırlıyorum birşeyler bi ara bakcam okulun yolu üzerinde zaten :) bide hemen şu mtgo'ı indirim[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 oha 200mb O_o ben bunu gece indiriyim :)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 200mb yle de bitmicek, deli gibi patch de cekicen hehe[signature][hline]Hi, I'm Affinity, and I'm still completely insane in every format that doesn't have Null Rod. Now if you'll excuse me, I'm here to rape your horses and ride off on your women, and there's nothing you can do about it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 :D[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 internet üzerinden alınabilcek bi site yokmu tr içerisinde[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 http://www.sihirlikule.com/search.asp?keyword=magic+the+gathering&offset=0 burdan hangilerini önerirsiniz[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 sonunda aldım 7th edition starter set :) öğrenmek için en iyi set dediler mtgo ve tutoriallerini oynuyorum öğrencez bakalım :) (gerçi tutorial 2 kere yendi beni ama :|)[signature][hline]N-Gage Kullanıcıları Portalı ..Knight Online.. ..Firestorm the Mage.. ..Xigenon 1.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic_Angel Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 said: tunca, 13 Aralık 2004 22:58 tarihinde demiş ki: starter set şu an pek bilmiyorum fiyatlarını ama tahminen 15m civarı falandır. istanbuldaysan nerden alabileceğine dair aşağıda bi başlık vardı zaten aha bu http://forum.paticik.com/view.php?id=98984 starter packler 7,5 milyon...[signature][hline]See evil , Speak Evil , Hear evil... *Rtük tarafından gösterimden kaldırılmıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 zaten aldım starter pack = 5 milyon..[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar