Chemical Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 müzik e açıcaktım kitleye ulaşmıyacaktı eski bi bomberman hastasıyımdır natural_jedi da severdi eskiden hıyar herif hiç oynatmazdı amigasını falan bencildi çünki:) vermezdi ya klavyeyi deli ederdi olmaz derdi illa 2 kişi oynucaz tek oynatmaz kendi keyfi yoksa oynamıcaksa sizede oynatmaz allahtan değişti huyu 1 sene önce:D neyse bomberman fanları sever bunu FTP1 FTP2 FTP3 Yanlız şarkıdaki bombermanın bomba atarken bağırdığı sesler "AUBOMB" şeklindeki şeylerin kayıdı çok enteresan çok gerçekci yani sanırım farklı bi kayıt kullanılmış sesi yakından gelmiyor yani uzaktan geliyormuş ama yüksekmiş gibi havadaki ses bozulmasına uğramış geliyor Sanırım sebebi o seslerin sadece bağırırken çıkarılabilmesi:D stereo mikrofonları uzağa koyup bağırdıkları içinmi acaba? Stereo mikrofonları uzağa koyup hassasiyeti arttırıp kayıt yapmak bukadar gerçekci ses veriyorsa.. denemek lazım[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bedava bu..?[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider Rüya Cem_Jedi, 20 Aralık 2004 19:03 tarihinde demiş ki: beni kızdırmayın siteyi hackletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 eheh bedavada paticik pek durgun bugün ben şuan indiriyorum bakcam birazdan[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir] [Bu mesaj rockncoke tarafından 21 Aralık 2004 16:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ehhe cep telimde en çok oynadiğim oyun bomberman ... viva la java .. :D[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan ...Animelist.xls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Cep telde de oynadım ama xboxta koca televizyona bağlayıp oynarken de kendime soruyorum. "Neden?" diye. Eğlenceli bir yanı var ama oyunun ya... O yüzden :D[signature][hline]bir akademik intihar timsali AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kitlenin sana cevabı budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 çok hoş[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar