Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ahahahah. bu nasıl download..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

ya bugün deli gibi download yapıyorum. hızım acayip. bu bi arıza mı dır nedir. ya .. 600 k ile download yapıyorum:-o:-o sorun bende mi pc de mi yoksa tt demi.. ama nazar değmez insallah

[Bu mesaj crocodile tarafından 21 Aralık 2004 14:18 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
hey allam bnm de yurt-dışı çıkışlar durdu :([signature][hline]
Sevmek bize haram! Eğlenin bırakın...
--------------------------------------
Bir gün herkes fenerli olcak. İşte o gün
dünyaya yazık olacak
Hepimize lazım olan şey egzotik jojoba çiçekleri değil mi :lol:
Msn
Mesaj tarihi:
saniyelik hizsa sadece ie yanilmasidir ama stablesa masallah diyim.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage
Mesaj tarihi:

ve aynı resim alınarak yapılan paint harikası :lol:

[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]

Mesaj tarihi:
adsl mi? bende bi denim yav hemen :D[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

[Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
Mesaj tarihi:
ya yok daha siteleri açamıyo paticikte yavaş zaten nereye download o hızda bence sen bizim hızları sömürdün hepsi sende bizde işkence çekioz :lol:[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
adsl 512k var bende. benim teli tt de calısan bi arkadasin uzerine yapip indirimli adsl kullaniyodum ondan olabilirmi acaba..
ahahaha zortlamaya basladi messenger gitti. hotmaili de acmiyo..

[Bu mesaj crocodile tarafından 21 Aralık 2004 14:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
of ya keşke bana yanlışlıkla fiber hat çekseler :D[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:.
RocKnCoke Gathers..

Mesaj tarihi:
arkadaşın olay gerçek olabilir nitekim bende ilk personellere uygulanan kampanyadan 512 aldıgımda 200kb civarı dl yapmıştım.[signature][hline]app-abi mezara cikma pk lar var
lord-iyi ya bende ordan geldim zaten simdi
app-sendemi pk sın abi *kaçar*
Mesaj tarihi:
valla 20yle jimi çektim.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me...
  • Yeni Oluştur...