Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Keske ışım bıtseydı :( daha bırde o var dogru ... kımbılır onu ne zaman yollarlar...[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2004 said: Rottweiler, 14 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Ya bana frensız sıteden geldı cd key ama o ''en cours des traitment'' yazısı hala duruo. bırde sıparıs numarasına tıklarsanız gelen veya gonderılen urun o şemadan cıkartılıp altta yenı bır şemaya eklenıyor. ordan gonderılıp gonderılmedıgını anlayabılırsınız. key geldı ama orda hala en cours de traıtment yazıyor. Aklıma gelen bır konuda Blizzard bu beyin özürlü fransizlari ve altyapisi dahi olmayan bu alapage'i nasil fransiz sitesi olarak gosteririler siparis verilebilir diye. sipariş numarın neydi acaba benimki 468 86 ile başlıyor.sipariş detayından bakıncada preorderkit'in numarası 626575.daha bişi gelmedi sitede hiçbir değişiklik yok. senin noları söylermisin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mosquito Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 bugün bana da aynı mail geldi.Ama parayı çekmemişler hala betakit gelen arkadaşlar sizlerden para çekildi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2004 uzgunum ama benımkı 471 :P[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an Nebula : Rottin Aquilla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 10 euro cekmısler benden fakat su an ttnet ın maılınde sorun oldugundan bakamıyorum maılıme.. Bu arada eu nun wtf sını buraya yazabılecek olan var mı.. Eskıden yazılmıstı ama sımdı onları aramak kasacak gıbı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Sımdı bakabıldım maıle bu yazılar bana da gelmıs ama henuz cd key gelmemıs.. Cd keyı sıze bu maıllemı yolladılar yoksa daha sonra extradan mı yollandı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2004 Bundan sonra bir mail daha gelmişti bana cd key'i gönderdik size diye ama şehir dışında olduğumdan dolayı o dönem buraya ekleyemedim sonra da cd key geldi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 LIVRAISON PARTIELLE DE VOTRE COMMANDE 476**** du 26 NOV 2004 EXPEDITION DE VOTRE COMMANDE 476**** du 26 NOV 2004 16 sında yukarıdakı baslıklarda ıkı maıl geldı.. Ve 10 euro da para cekmısler fakat halen beta key ı yollamıslar. Sana ne kadar sure sonra key ı yollamıslardı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Key kutu ile gelmiyormu yahu..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bana mailden 5 gün sonra ulaştı ama benimle kendini kıyaslama çünkü ben 2 arkadaşımla beraber arkadaşımın Almanya'daki akrabasının adresini verdik oraya geldi cd key. Yani adres gösterdiğin ülkeye göre değişebilir durum ama tahminen 5-10 gün içerisinde(Fransa'yı adres verdiysen daha kısa sürede) sana ulaşması lazım eğer bu süre geçerse mail atıp sorunu öğren derim. Express seçeneğini seçtiğini düşünerek cevapladım sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bu key sana posta ıle mı ulastı yoksa maılıne mı geldı..Bunu soruyorum cunku maıle gelecekse adresın onemı olmaması lazım.Eger posta ıle yolluyolarsa ıkı kez shıppıng almaları lazım.Cunku sanırım bu key ıle orjınal server a gıremezsın. Bırde ben standart ı sectım ve adres olarakta turkıyedekı gercek adresımı verdım..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Bunu yollarken shipping alıyorlar, asıl kutuyu yollarken almıyorlar. Postaladıklarını belirten mail'de yazıyor bu.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deadmarine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Posta yoluyla gönderiyorlar. Bunun bilgisini e-mail yoluyla gönderiyorlar. Standard'ı seçtiysen süre uzayacaktır tabi ama kesin birşey söyleyemem bence en iyisi bilgi edinmek için ingilizce bir maila at. [Bu mesaj Deadmarine tarafından 22 Aralık 2004 00:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartagnan_DS Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Tmm saolun beklıyecez artık..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar