Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransız siteden cd key bekleyenlere duyurulur

Deadmarine

Öne çıkan mesajlar

said:
Rottweiler, 14 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
Ya bana frensız sıteden geldı cd key ama o ''en cours des traitment'' yazısı hala duruo. bırde sıparıs numarasına tıklarsanız gelen veya gonderılen urun o şemadan cıkartılıp altta yenı bır şemaya eklenıyor. ordan gonderılıp gonderılmedıgını anlayabılırsınız. key geldı ama orda hala en cours de traıtment yazıyor. Aklıma gelen bır konuda Blizzard bu beyin özürlü fransizlari ve altyapisi dahi olmayan bu alapage'i nasil fransiz sitesi olarak gosteririler siparis verilebilir diye.

sipariş numarın neydi acaba benimki 468 86 ile başlıyor.sipariş detayından bakıncada preorderkit'in numarası 626575.daha bişi gelmedi sitede hiçbir değişiklik yok. senin noları söylermisin?
Sosyal ağlarda paylaş

LIVRAISON PARTIELLE DE VOTRE COMMANDE 476**** du 26 NOV 2004

EXPEDITION DE VOTRE COMMANDE 476**** du 26 NOV 2004

16 sında yukarıdakı baslıklarda ıkı maıl geldı.. Ve 10 euro da para cekmısler fakat halen beta key ı yollamıslar.

Sana ne kadar sure sonra key ı yollamıslardı..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9
Sosyal ağlarda paylaş

Bana mailden 5 gün sonra ulaştı ama benimle kendini kıyaslama çünkü ben 2 arkadaşımla beraber arkadaşımın Almanya'daki akrabasının adresini verdik oraya geldi cd key. Yani adres gösterdiğin ülkeye göre değişebilir durum ama tahminen 5-10 gün içerisinde(Fransa'yı adres verdiysen daha kısa sürede) sana ulaşması lazım eğer bu süre geçerse mail atıp sorunu öğren derim. Express seçeneğini seçtiğini düşünerek cevapladım sorunu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu key sana posta ıle mı ulastı yoksa maılıne mı geldı..Bunu soruyorum cunku maıle gelecekse adresın onemı olmaması lazım.Eger posta ıle yolluyolarsa ıkı kez shıppıng almaları lazım.Cunku sanırım bu key ıle orjınal server a gıremezsın.

Bırde ben standart ı sectım ve adres olarakta turkıyedekı gercek adresımı verdım..[signature][hline]Darti lvl 17 Undead Roque,Test 9
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...