Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fransız siteden cd key bekleyenlere duyurulur

Deadmarine

Öne çıkan mesajlar

Herkese merhaba,
Az önce mailimi kontrol ettim ve alapage'den fransızca mail geldiğini fark ettim. Altavista ile ingilizceye çevirdim ve siz bekleyen arkadaşları da bilgilendireyim dedim.

Hello,
We warmly thank you for your following order:

Situation |Sup|Designation |Qté |Prix Euro
DIFFERED |CDR|WORLD OF WARCRAFT STANDARD EDITION | 1| | DISPATCHED |CDR|EN RESERVANT WORLD OF WARCRAFT, VOU| 1| FRESH 0,01| OF PORT | 15,55| TOTAL | 15,56|

Certain articles are d'ores and already available. To thank you for your confidence and to satisfy you as fast as possible, we will proceed to l'expédition d'un first parcel. The differed articles will be addressed to you as soon as possible without supplement of expenses, subject to availability in our supplier. Thank you for your confidence and with soon.

L'équipe of the Customer service, with your listening of Monday at Friday of 9h with 19h, saturdays of 9h with 17h to the 08 92 35 07 08 (0,34?/min), to the 33 892 35 07 08 (of l'international)

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 09 Aralık 2004 21:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Cd key'i en kısa zamanda göndereceklerini ve orjinal oyunu da tedarikçilerinin elinde ulaştığında bizden ek masraf talep etmeden yollayacaklarını söylüyor, sabrımız ve güvenimize teşekkür ediyor. Benim anlayabildiğim kadarı bu. Üst kısımda yazdığı express yaptığımızdan dolayı alacakları ücret ve en alt tarafta yazdığı ise fransız siteye ulaşabileceğiz telefon numaraları ve hangi saatler içerisinde arayabileceğimiz.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 09 Aralık 2004 22:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen yine haline sukret, ben CE siparisi wermistim adamlar mail atmıs tam anlayamadıgım ve cevrilmeyen bir sey ama sanırım out of order geyiginden dolayı iptal edildi diye. ben de mail attım werdim weristirdim ama pek etkileneceklerini sanmıyorum. bir ozur cewabı bile yollamazlar, nasıl olsa sistem standart yolluyor ya birtane :)[signature][hline]I'm blind, not dead !
biliyorum deaf, ama bu o degil !
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 27sinde saat 4-5 gibi kayıt olmuştum benim numara 469'lu idi şaşırdığım nokta toprak tavsiye etmişti siteyi nasıl oldu da benden sonra kayıt oldu. Zaten kesin bir tarih vermemişler ama en kısa sürede dediklerine göre en kötü haftaya ulaşır herhalde.
Traitement alapage'in sayfasında hala yazıyor ama o bildiğim kadarıyla eu wow cd'si gönderilene kadar yazacak büyük bir ihtimalle.

[Bu mesaj Deadmarine tarafından 10 Aralık 2004 01:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

senden sonra kayıt olmadım, CE ve normallere farklı numara weriyorlar. arkadasın normal siparisini de ben yaptım onun numarası da 69 lu. fransızca forumlarında birsuru sikayet war aynı sekilde, elemanlar "sizi bu sekilde magdur gorup de hicbirsey yapmamazlık edemeyiz, sorunu arastırcaz" falan demis. daha ses yok[signature][hline]I'm blind, not dead !
biliyorum deaf, ama bu o degil !
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşıma 2 gün önce geldi, yolladıklarına dair mailde cuma günü geldi. O tarihte blizzard'ın açıklaması olmamış dahi olsa onlarda tahmin ediyorlardır final beta tarihinin yakın olduğunu. İnşallah biran önce başlarda bu özlem biter kore beta geçici herkes biliyor bunu ciddi kasmıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dear customer,
We inform you that we will proceed to l'envoi of your cle beta test d'ci a few day. The play in him to even will be sent you as of his exit envisaged at January 15, 2005. Thank you for your patience and with very soon

I remain at your disposal for any additional information.
Best regards,

Adamlara bana bilgi verin diye mail atmıştım . İşte gelen cevap buna göre ayın 15inde oyunun retaili yapılacak ve ir kaç gün içindede beta key gönderilecek . Kısaca alın size retail günü 15 ocak Vatana millete hayırlı olsun ...
PS:bu onlara verilen çıkış tarihi sapacağını sanmıyorum ama ne olur ne olmaz ayağınızı denk alın ...
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bana frensız sıteden geldı cd key ama o ''en cours des traitment'' yazısı hala duruo. bırde sıparıs numarasına tıklarsanız gelen veya gonderılen urun o şemadan cıkartılıp altta yenı bır şemaya eklenıyor. ordan gonderılıp gonderılmedıgını anlayabılırsınız. key geldı ama orda hala en cours de traıtment yazıyor. Aklıma gelen bır konuda Blizzard bu beyin özürlü fransizlari ve altyapisi dahi olmayan bu alapage'i nasil fransiz sitesi olarak gosteririler siparis verilebilir diye.[signature][hline]Olympus : Zelda Waxhejo'an
Nebula : Rottin Aquilla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...