wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 çok hoşuma giden bir şiir.. Ölme diyorsan, gitme kal öyleyse Sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma Baksana; parmak uçlarım ateş Lavlar fışkırıyor gözbebeklerimden Hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Benimle meydan oku her çaresizliğe Benimle uyu, benimle uyan Birlikte varalım onüçüncü aylara Ben bir eylül, sen haziran.. -Ümit Yaşar[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan [Bu mesaj wespertilio tarafından 20 Aralık 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MisTaKe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 iyi hoş güzelde ümit yaşarın bi bu şiirimi vardı be güzel kardeşim ne bilim kuş lu böcekli bişiler yazssaydın.[signature][hline]Sevmek çay gibidir,sevilmek şeker, bizim gibi garipler çayı şekersiz içer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wespertilio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bunu çok severim ben.. onu da sen ekle=)[signature][hline]ölme diyorsan, gitme kal öyleyse sarıl sımsıkı, tenim ol, beni bırakma.. hadi gel, tut ellerimi, benimle yan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2004 Bir Ümit Yaşar da ben ekleyeyim... Beni kör kuyularda merdivensiz bıraktın Denizler ortasında bak, yelkensiz bıraktın Öylesine yıktın ki bütün inançlarımı Beni bensiz bıraktın Beni sensiz bıraktın...[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar