MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Lvl 25 im ne kesiyim 3 oldu konu lütfen yardım edin ne öldiriyim 1 exp gelmiyicek bişi yazsanız
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Hımmm ... Level 25 sin iyi güzelde magemisin warriormusun roguemisin inmisin cinmisin? :)[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ne olursan ol,orc isen breth e, insan isen pianaya git,bir partiye gir.Baska yolu yok.Solo yaparak o lvlden sonra lvl atlaman cook zor olur.Zaten bu tarz oyunlar party oyunudur,uo gibi degil yani pek :)
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Warrior um abi plz yardım ya parti bulamıyom offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff (ooofof camış gibi yıkanıyorum ooofof :) )
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 valla bi party yap git orc watcher kesin birlikte aman dayak yemeyin kolay ölürsünüz[signature][hline].:.:.:Magic The Gathering:.:.:. RocKnCoke Gathers.. [Bu mesaj uzaylılar tarafından 41 Aralık 3811 34:98 tarihinde değiştirilmemiştir]
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ben orc kesememek iki özel saldırı yerde
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Sen orc kesmemek. Sen partiye girmek. Diğerleri girmek sen bakmak. "Ben lagda" diye yalan kıvırmak. Yattığın yerden exp kazanmak. O partiden kovulunca başka partiye gitmek. Bu şekilde devam etmek. Ugh oturanboğa konuşmak.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 21 Aralık 2004 19:28 tarihinde değiştirilmiştir]
MysterySpectre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya parti yapalımmı diyom türk doluda . Tamam diyo invinite ediyom bi bakıyom declined
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya o denyolar partidelerdir haberleri yoktur, ya levelleriniz uyuşmuyordur, ya OK yerine Cancel i tıklıolardır, yada bilerek iptal ediolardır.[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Öne çıkan mesajlar