Daniel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ya benim lcd ekranın bi yeri bulanık gösteriyo yeni aldm şimdi silicem de bezi ıslatsam biraz silsem sonra kurulasam bişey olurmu[signature][hline]Lathor Wyrm.. bana yazın.... http://sozluk.paticik.com/msgoster.php?hede=3632
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 normal bezle deneme, genelde selpak türü şeyler zara vermiyomuş diyolar ama sne en iyisi temizleme üfle tozu kalksın :)[signature][hline]benim imzaya ne oldu ?
ultrAslan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bence değiştir :)[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı. xharloan
stigmata Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Islak bezle silme sakın. O kadar diyim..
Xechelon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 onu sen bana ver yenisini al saka bi yana ewt sri yumusak bezle sil ama ıslatma sakın toz al yeter tabi ustune portakal suyu fln dokmediysen o ayri konu:)[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı.
Öne çıkan mesajlar