Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şaka Uretiyoruz Hadiii : )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hadi Bakalım Saka Tasarlıyoruz Icınden Beyendigimizi Secip Number one ilan ediyoruz : )

Mesela : bi int cafede cocugun yanına oturup hic sual sormadan klavye mousu alıp oynunu devam ettirmek sinir bozabilir. yada sohbet yapıyosa geyigine dalmak :D[signature][hline] Seni Seviyorum Evanescence
[b][i] Yok yok olunca var olur...
Mesaj tarihi:
evet bir aralar böyle şakalar televizyonda yaygınlaşmıştı şakadan adamın mercedes'i boyayınca (geçici boya) bir güzel dayak yiyen biri olmuştu hani :)
pek uğraşmamak lazım[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
xharloan

Mesaj tarihi:
ya geçenlerde bir şaka yapmıştım (nasıl yaptığımı sölemem) bir program aracılığı ile başkasının adına mesaj çekebiliyorsun acaip komedi oluyor tabi birbirine girenlerde oluyor bizim gibi :)
bizim bir ark vardı çook eskiden bir kıza aşık oldu 2 3 sene oluyor kızı hala seviyormuş nerden bilelim bizde kızın ağzından telefon no'dan mesaj çektik yok nasılsın seni özledim flan pişman sonra dedik telefon değiştirdim xxx 'e cevap gönder tabi bir iki gün idare ettik sonra yalan ortaya çıktı başımız acaip belaya girdi çocuk meğerse hala aşkından ölüyormuş gelen mesajları görseniz :)
biz baya güldük ama sonra üzülmüştük arkadaşımıza böyle şey yapılırmı diye ama işte eşşeklik.[signature][hline]Andolsunki onu yapan ve yaptıran için de Ahirette Cennetten bir nasip olmadığını biliyorlardı.
xharloan

Mesaj tarihi:
Bana yapmışlarda kuş adasında Bungee Jumping yapıcaktım.
tam olarak 75 metre kuleye cıkmıstık gerekli ipleri falan bagladılar sonra ben asaga falan bakarken aylak aylak arkadas ittirdi beni arkadan kuleden böyle bi ses. DUR KAAN İPİ BAĞLAMADIK!!!!!! O 5 saniyelik düşüş bana ölüm gibi gelmişti. Atlayış bittikten sonra hepsini patakladım ama cok fena bi sakaydı :) :) :)

Ya ben böyle cart diye anlattım ama ne bilim basıma gelen en güsel saka die anlattım :)

[signature][hline]defaultgame WoW TeaM
icq|Burası Bizim | aNtu
AAL '05

[Bu mesaj nindalf tarafından 22 Aralık 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
msn de not verified olarak istediğiniz maili alabilirsiniz.
biz level modlarıyla anlaşıp [email protected] yi almış sonra da modlarla birlikte forumdaki üyelere fake acc kullanmışsınız sizi banlıycaz dedik. nası tırstılar. mıhaha[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
  • Yeni Oluştur...