quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Fi tarihinde aldığım bir tane G25 direksiyon vardı, şimdi bir bağlayayım dedim ancak adaptörü kayıp. Bunu bulabileceğim bir yer var mıdır güzel ülkemizde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 watt/amper değerine bak giriş jack'ına bak ona uygun al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Logitech e soyle, bazen direkt yolluyorlar. Bazen ucreti karsiliginda yolluyorlar. Yoksa rated degerlere uygun bi adaptor yaptirirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 @senko, aletin üzerinde iki "rating" değeri yazıyor, hangisi için adaptör yaptırmam gerekeceğini anlamadım açıkçası (24V ve 1.75A - 5V ve 500 mA) @Kharon, bir mesaj attım bakalım her şeyini yazarak S/N PID vs. cevap bekliyorum. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 bende force GT var onun adaptoruyle ayniysa bi bakayim ne gerekiyormus. Gerci senkoda da g27 var galiba, onla cok buyuk ihtimalle aynidir. Rating e ordan bakariz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Logitech'e yazdım. Cevap geldi şimdi, her ne kadar kayıp/çalıntı garanti kapsamında değilse de ve ürününüzün garantisi bitmiş olsa da, bir defaya mahsus adaptör gönderimi sağlayacağız, adresinizi bildirin diye. Adresi bildirdim, şimdi garanti talebi inceleniyor, eğer talep olumlu görülürse 2 gün içerisinde UPS takip kodunu göndereceğiz diye bir mesaj geldi. Ama bu sonuncusu otomatik bir mesaj herhalde, çünkü zaten garanti kapsamında bir talep değil, o görevli o kapsama soktu bir şekilde. Bakalım. Güzel şeyler oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 quixef said: @senko, aletin üzerinde iki "rating" değeri yazıyor, hangisi için adaptör yaptırmam gerekeceğini anlamadım açıkçası (24V ve 1.75A - 5V ve 500 mA) @Kharon, bir mesaj attım bakalım her şeyini yazarak S/N PID vs. cevap bekliyorum. Teşekkürler. 24v 1.75A olnadir, 500mA yetmez cift feedback'e. eve gidince bakarim benimkine kac V kac A diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar