Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 oyunu yukledıkten sonra bu cıkıyor neden acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 www.dll-files.com dan hata veren dll i çekip system dosyasının içine koy veya eğer direct3d.dll gibi bir hata veriyorsa Directx9.1 i yükle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2003 saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bende aynı problemi yaşıyorum d3d9.dll dosyası ile ilgili hata veriyor... Dll-files'ı deniicem ama bilgisayar hala hat bozukluu etkisinde maşallah açamıorum sitei[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Kontrol ettim. hatada bahsedilen d3d9 ve ddraw makinede war... Tam hatayı yazıyorum: D3D9.DLL dosyası; eksik DDRAW.DLL verme ile bağlı:DdEntry21. Nasıl çözebilirim lütfen yardım edin....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel [Bu mesaj StRencher tarafından 02 June 2003 16:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 O dosya bilgisayarında varmı ? Hangi oyun bu ? Şu anki directx versionun kaç ? More data !!![hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Directx 8.1 in altında ise çoğu oyunda hata veriyor.Bilgisayarınızda bulunan versiyonunu silip www.downloads.com dan Directx 9.x versiyonunu indiriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 etm ile birlikte gelen 9.0 yüklüydü.... download.com açılırsa 9.1'i almaya çalışırım....[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 internette bulabildiğim en yüksek versiyon 9.0 biri (9.0 < x) link verirse çok sevinirim... sap gibi kaldım sabahtan beri[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Sadece 9.1'de çalışan oyun yok bildiğim kadarıyla. Oyunun cd'sindeki version ile çalışması lazm zaten.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Galiba sorun ekran kartımla ilgili...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Hangi oyunu,hangi kart ile oynamaya çalışıyorsun?[hline]Yumuşatma eklerine hayır. Biz Anti-Patik'iz.UltimaTR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Etm demiştim. enterthematrix[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar