Phlox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 selamlar, arkadaşım loopcomm'un routerlı adsl modemini almış driverını kurmuş fakat admin panel dedikleri (10.0.0.2) ye bi türlü giremiyomuş girmeye çalışınca hata veriyormuş.dolayısıyla encapsulation ayarlarını fln yapamıyo user pass de yazamıyo. modemi kullanan bilen yada çözüm üretebilecek biri varsa yardım edebilir mi ? şimdiden sağolun.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FanTasTiC Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 oyle modem alırsanız basına gelıcek bu yani :)[signature][hline]Gidene kal demiceksin, Gidene kal demek zavallılara Kalana git demek terbiyesizlere, Dönmeyene dön demek acizlere, Hak edene git demek asillere yakışır.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kullanma kılavuzuna bi bakın gereken ip adresi için misal benimkinde 192.168.1.1[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 beni dinleyen kim işte git alcatel al dedim herife :) neyse teknik destekten halletmiş sanırsam. sağolun.[signature][hline]if you don't fall all the way, you cant be saved..it's only after you've lost everything that you are free to do anything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar