dwight Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Kore serverında özellikle questler için ortak arıyorum.Ben su an lvl 12 undead warlockım.Questler bu lvlden sonra cok kasıyor tek basıma üstesinden gelmem zor share quest mantıgıyla karşılıklı faydalanabileceğimiz birisi cıkarsa mesaj atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ah ahh.. Biraz arasak keşke?[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 çok koreli kankam war ama zırhını falan değiştirirse bidaha bulamıyorum :) malum isimleri gözükmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 11 troll rogue isme göre sıralandığında 2. pvp serverı Todobolger pm at istersen yada buraya yaz[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar