Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kayak fiyati nasil ne diyorsunuz?

onlyreal

Öne çıkan mesajlar

said:
onlyreal, 19 Aralık 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
Merhaba kayak alicam tahmini olarak yarin sole bir fiyat aldim fikirlerinizi soruyorum

Rossignol Open 300
Rossignol soft light ayakkabi
uygun bir baglama
tasima cantasi

hepsi 1150-1200 civari nasil iimi?
pahallı.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive..
Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ...

(Denzel Washington - Man on Fire )
Sosyal ağlarda paylaş

Peki nedir piyasasi pahali deyip gectinde?

said:
somebody, 19 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki:
said:
onlyreal, 19 Aralık 2004 23:25 tarihinde demiş ki:
Merhaba kayak alicam tahmini olarak yarin sole bir fiyat aldim fikirlerinizi soruyorum

Rossignol Open 300
Rossignol soft light ayakkabi
uygun bir baglama
tasima cantasi

hepsi 1150-1200 civari nasil iimi?
pahallı.
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

valla kardeşm kayaın özelliklerini araştır 1 milyar civarı ii para yane sor biraz bilgi al

ne kayagı hız mı öncelikli dönüşmü konfor mu çünkü ii bir kampanyadan 500-600 milyona da kayak takımı alabilirsin ve aynı şekil de kaliteli bir kayagı (sadece kayagı) 1 milyara da alabilirsin.

dikkat et ayakkabın rahat olsun =)
kayak satan yerler pahalıya gitmesi için sana prof eski tipleri önerebilir hard ayakkabılar fln. eziyet olur kaymak :) gerci sennki soft yazıo ama sen kontrol et[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

okursan ayakkabi soft ayakkabi zaten:)

bunun disinda elimde rossignol katalogu var 2004 2005 modelleri bunlar.

hmms internette aradim 1050 1100 civarinda hep yurtdisinda sanirim turkiye icin 50 milyon fazla ii bir fiyat

said:
jarjar, 20 Aralık 2004 21:07 tarihinde demiş ki:
valla kardeşm kayaın özelliklerini araştır 1 milyar civarı ii para yane sor biraz bilgi al

ne kayagı hız mı öncelikli dönüşmü konfor mu çünkü ii bir kampanyadan 500-600 milyona da kayak takımı alabilirsin ve aynı şekil de kaliteli bir kayagı (sadece kayagı) 1 milyara da alabilirsin.

dikkat et ayakkabın rahat olsun =)
kayak satan yerler pahalıya gitmesi için sana prof eski tipleri önerebilir hard ayakkabılar fln. eziyet olur kaymak :) gerci sennki soft yazıo ama sen kontrol et
[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
C CLARKE
Sosyal ağlarda paylaş

hehe okursan bende soft die belitrmeme ragmen rahatsız olabilecegini :) söylemisim

bak 1 milyar a uzun vaadeli bisey alırsn isallah, bide öle tasa göğe vurma kayaını =)
sonacıma rossignol alıcam demişsn bu kayaklar iki yerde yapılıo spain ve france ve italy olması gerkiodu made in spain ler ucuz oluo materyal dolayısıyla ne farkı var dersen 5 kullanım sonrası farkı görüosn kayaın altından cok üstünde abuk sabuk cizikler olusuo
spain lerden uzak dur!
neyse yarn siftahı yapıcam işallah! su kayakta :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...