onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Merhaba kayak alicam tahmini olarak yarin sole bir fiyat aldim fikirlerinizi soruyorum Rossignol Open 300 Rossignol soft light ayakkabi uygun bir baglama tasima cantasi hepsi 1150-1200 civari nasil iimi?[signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 said: onlyreal, 19 Aralık 2004 23:25 tarihinde demiş ki: Merhaba kayak alicam tahmini olarak yarin sole bir fiyat aldim fikirlerinizi soruyorum Rossignol Open 300 Rossignol soft light ayakkabi uygun bir baglama tasima cantasi hepsi 1150-1200 civari nasil iimi? pahallı.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2004 Peki nedir piyasasi pahali deyip gectinde? said: somebody, 19 Aralık 2004 23:28 tarihinde demiş ki: said: onlyreal, 19 Aralık 2004 23:25 tarihinde demiş ki: Merhaba kayak alicam tahmini olarak yarin sole bir fiyat aldim fikirlerinizi soruyorum Rossignol Open 300 Rossignol soft light ayakkabi uygun bir baglama tasima cantasi hepsi 1150-1200 civari nasil iimi? pahallı. [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 :) fiyatını bilmiyorum kardeş. espri yaptım.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Sportpoint deki fiyatlara bi bak istersen..[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 valla kardeşm kayaın özelliklerini araştır 1 milyar civarı ii para yane sor biraz bilgi al ne kayagı hız mı öncelikli dönüşmü konfor mu çünkü ii bir kampanyadan 500-600 milyona da kayak takımı alabilirsin ve aynı şekil de kaliteli bir kayagı (sadece kayagı) 1 milyara da alabilirsin. dikkat et ayakkabın rahat olsun =) kayak satan yerler pahalıya gitmesi için sana prof eski tipleri önerebilir hard ayakkabılar fln. eziyet olur kaymak :) gerci sennki soft yazıo ama sen kontrol et[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 okursan ayakkabi soft ayakkabi zaten:) bunun disinda elimde rossignol katalogu var 2004 2005 modelleri bunlar. hmms internette aradim 1050 1100 civarinda hep yurtdisinda sanirim turkiye icin 50 milyon fazla ii bir fiyat said: jarjar, 20 Aralık 2004 21:07 tarihinde demiş ki: valla kardeşm kayaın özelliklerini araştır 1 milyar civarı ii para yane sor biraz bilgi al ne kayagı hız mı öncelikli dönüşmü konfor mu çünkü ii bir kampanyadan 500-600 milyona da kayak takımı alabilirsin ve aynı şekil de kaliteli bir kayagı (sadece kayagı) 1 milyara da alabilirsin. dikkat et ayakkabın rahat olsun =) kayak satan yerler pahalıya gitmesi için sana prof eski tipleri önerebilir hard ayakkabılar fln. eziyet olur kaymak :) gerci sennki soft yazıo ama sen kontrol et [signature][hline]any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic C CLARKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 hehe okursan bende soft die belitrmeme ragmen rahatsız olabilecegini :) söylemisim bak 1 milyar a uzun vaadeli bisey alırsn isallah, bide öle tasa göğe vurma kayaını =) sonacıma rossignol alıcam demişsn bu kayaklar iki yerde yapılıo spain ve france ve italy olması gerkiodu made in spain ler ucuz oluo materyal dolayısıyla ne farkı var dersen 5 kullanım sonrası farkı görüosn kayaın altından cok üstünde abuk sabuk cizikler olusuo spain lerden uzak dur! neyse yarn siftahı yapıcam işallah! su kayakta :)[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar