Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Kullanan var mı? Avea bıktırdı açıkçası. Her yer edge çok az noktada 3g çekiyo ki 3g çekse de yok yani hala yavaş internet. Çevremdeki herkes de şikayetçi bu konudan. Turkcell herşey dahil ettin mi 70tlleri buluyo. Vodafone'da 40 liraya buldum. Bi de aveada çiçeksepeti dışında adam gibi indirim bile alamıyosun sinema,yemek vs. Vodafone ve turkcell neredeyse her yemekçide eğlencelerde indirim veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 izmir'i bilmiyorum da ben istanbulda memnunum vodafonedan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JestersTear Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Bildiğin rezalet vodafone'un interneti izmirde, uyarayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2013 ben kullanıyorum çekiyo. avealıların şikayet ettiği her mekanda benim çekiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar