Shimone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Selam, 25.000 TL'ye kadar bi araç bakıyorum, buldum gibi hatta. ekspertiz yaptırmak istiyorum ama yetkili servisde mi yaptırsam yoksa ekspertiz yapan başka firmalarda mı yaptırsam kararsız kaldım. Yetkili servisler en ucuzu 200 en pahalısı 295 TL fiyat söyledi. Bosch Car Service 100-150 TL dedi Sadece ekspertiz yapan bi firma (otorapor.com) 175 TL fiyat çıkardı. Eğer İstanbul - Anadolu Yakasında tavsiye edeceğiniz bi yer varsa çok iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 abi bak şimdi sana açıkça anlatayım Volkswagen marka bir araç alırsan Araç serviste 1 gün kalıyor ve 500 tl para istiyorlar sana detaylı rapor veriyorlar ama kimse aracını bu şartlar altında ekspertize sokturmaz Sanayi de 50 tl ye adam makine ile boyasına bakıyor motoruna bakıyor makine bağlayıp arıza geçmişine ve sıkıntısı varmı diye bakıyor Tercih senin diğerleri sanayide yapılan işlemden farklı bişey apmıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 bende senle aynı şekilde düşünüyorum. sanayide baktırmak daha mantıklı ama arada yarı yarıya fiyat farkı olunca bilmediğim için bilene sorayim dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ha birde otomatik bir araç alıcaksan mutlaka şanzımancıya götür sakın ihmal etme yoksa şanzıman problemlerinin tespiti 500 TL den başlıyor açması yapılmasını sen düşün Ha baktırdığın ustadan klima kompresörünede bakmasını iste Bu saydıklarım arıza çıkarınca seni üzecek parçalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 yaşına göre triger ne zaman değişmiş bak manuel ise bask-balata ne zaman değişmiş bak değişmemiş ve 100k'yı geçtiyse araba sen değiştireceksin bunları çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 ben sana taktiği söyliyim; adama kararlı konuş gözlerinin içine bak. serviste bahsetmediğin ağır birşey çıkarsa boya vs. sana ödetirim bu kadar emin misin de. evet derse yola çık, tam servisin orda geri dön tamam abi ben sana inandım gerek yok de, satın al geç asdf. ben bu şekilde satın aldım son anda expertize verilecek para gözümde çok büyüdü adamda güven verdi... 3 yıl kullandım pek bir sıkıntı çıkmadı, benden satın alan adamda benzerini bana yaptı hehe. servis kayıtları faturalar kasko kayıtlarını incelediğinde tutarsız bir şey yoksa, birde sürüş esnasında yamuk bir durum yoksa ben çok kasmam... debriyaj yukarıda kavrıyorsa, garip sesler var ise, faturalar yoksa, kaskosuz kullandıysa baktırmakta fayda var en azından bir boyacıya. sanayideki boyacılar makinesiz gözle bile anlıyolar valla kaportanın dokusundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar