Reumer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 evet orjinal oyun steam den oynuorum ve labaratuvar lı bi bölüm var.ışınlanma makinesi falan var hani alex in babası bı kızla binio gidio falan sonra sen makineli tüfekleri kuruyosun combine ler kapıları girip saldırıyo falan o sırada makine hazır oluo sonra sen alex le binip yukarı doğru çıkıyosun orda loading diyo ve takılıyo makine.nedendir? 10. bolummu ne ve ilk defa başıma bi sorun geldi.ekran kartından olacağını sanmıyorum bi kaç defa aynı yeri oynadım gene olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 orjinalse pacth indir eğer daha çıkmadıysa bekle çıksın.[signature][hline]treat me devil, treat for fury, heat, rage. treat for a chance to show this hate to all humans, treat for a chance to show them real sorrow. treat for a chance to live. I don't want to be sick no more. treat me devil, treat me... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 patchini nerden indiriyoruzki? play games den launch diyoruz direk oyun acılıo patch falan kısmı nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grambrood Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 O bölüm bende sorunsuz geçti ama bir kaç yerde loading de takıldığı oluyor bir önceki save den girince düzelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 baya bi öncesinden geri aldım ve gene olmadı önceki load a kadar geri gittim tekrar oynadım gene olmadı aynı yerde load da takılıyo hiç bi şekilde yapamıyorum nası olur böyle bişe ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar