kutay_can Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ya ben eve ii bi bilgisayar aldım ve bayaa dır wow u bekliyordum uzundur sitenin hayaletlerinden biriyim gezerim ama mesaj atmam yani ... 1-2 sorum var yardımcı olursanız sevinirim ... 1- Cd yi nerden bulurum 2-Cd den sonra ne gerekir 3- Eu ya uye olcam ... bana bunlar hakkında Basit,Turkce,Doludolu Bir Yardım ederseniz yeni gelenlere de yardımcı olacagını düşünmekteyim Şimdiden saolun ...[signature][hline]
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 eu betaya üye olmak için ya avrupadaki bi steiden pre order yapman gerekecek ya da us versiyon alıp blizzarda bi form doldurman ve euya geçiş yapman gerekecek, ikisi için de ecnebi memlekette eş dost gerekli sen acc al ben sana dvd yollarım söz :) (istqanbuldaysan)
Qui Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 http://forum.paticik.com/view.php?id=101193[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 21 Aralık 2004 18:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar