Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feedly ve Save for Later özelliği

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Daha önce Feedly'de bu özellik vardı ve ben okuyacağım siteleri bu özellik ile feedly e yollar oradan okurdum. Bunu da sitenin sayfasında sağ altta küçük bir menüyü göstererek yapardı program. Şimdi o özellik kalkmış gibi bir türlü chrome'ye eklemeyi başaramadım. feedly'de ise hala aktif durumda "saved for later" olarak belirtilmiş. Daha önce kaydettiklerimi okuyabiliyorum yani.
Mesaj tarihi:
Hocam nerede sayfada ben mi göremiyorum nedir anlamadım ss ile gösterip kocaman bir kırmızı daire içine alır mısın acaba
KHaRoN said:

Duruyormus hala.
https://s3.feedly.com/production/head/images/ab-save.png simgesinin yeri degismis sadece.
Mesaj tarihi:
RSS biraz nazli ya, reklam geliri ve click count icin herturlu yarim koyuyorlar icerikleri, kendi sitelerine sokturmak icin.
Yer olsa da goremiyoruz yani. cok nadir tum icerigini rss den pushlayan site.
Mesaj tarihi:
uk said:

Digg reader varken hiç gerek yok feedly vs..

Bir deneyin derim

Yol yakinken don bence. Benim feed'imi cat diye patlatti ve geri de alamadim. Maillerime falan cevap vermediler. Benim environment'ta en ufak bir degisiklik olmadigini da goz onune alirsak tamamiyle adamlardan kaynakli bi sorun. Ne oldugunu da bilmiyorum kimse sallamadigi icin. Bir gece ansizin "this feed is not available" :)

Bu arada Pocket niye kullanmiosunuz?
Mesaj tarihi:
Ya ben sorun yaşamadım ama sen böyle diyince tırsmadım değil, neyse ekleme yaptığımda yedek alayım..

Feedly bana gereksiz karışık geliyor. Daha google reader vari bir şey arıyordum. Digg reader tam öyle
Mesaj tarihi:

Ben tablet ya da cep telefonundan kullannmıyorum normal pc'de chrome eklentisi olarak kurdum. Herhangi bir metin içerikli site sayfası açtığımda işaretli alanda silik bir biçimde(aktif ama) save for later özelliği oluyordu.

• Yeni Oluştur...