Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dagger Upgrade

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
merhaba,
38 mage'imi zor kastığımdan bir rogue/ass. açtım. güçlendirilebilir 2 swordbreaker idi sanırım adı, aldım.

45 falan vuruyordu galiba, bunu nasıl arttırabiliriz? monsterlardan çıkan upgrade item ile kırdım bi tane dagger malesef. neden acaba? silahım upgrade edilebilen olmasına rağmen, ilk denemede gitti :(

dagger uzmanlarından yardım bekliyorum.
teşekkürler.[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.."
Mesaj tarihi:
Kırılabilir normal bisey,adı üzerinde,lanetli,boktan :D
+2 ye cursed la cıkarabılırsın
(200k swordbreaker+bedavacursed=swordbreaker+2)
(1normal upgradescroll =216k)
Yani degisen birsey olmaz,ben olsam +2 ye cursedlarla cıkar,
+5 e kadar normal upgrade scrollarla giderdim.Genede lvl 35 e kadar falan +4 olarak kullan,daha sonra dene +5 e,cunku 40 altında +5 e cıkarırken bile kırılabiliyo.Eger risk almak istemiyorum dersen tabi.
Normal upgrade scrolları anvilin yanındakı cirkin npc den alabilirsin.
Mesaj tarihi:
Çirkin NPC...
muhahahahahaha :D:D:D:D:D:D:D[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
Mesaj tarihi:
@buzkirpisi

cursedler idi değil mi monsterlardan çıkan, onlarla ilk denemede gitti bi dagger ;) (200klık)

normal ise cursed'dan farklı anladığım kadarı ile ? diyeceksin gir oyuna bak da henüz okuldayım. şunu bir araştırayım.
en dandik 15 attack powerlı daggeri merchantlar 1milyona satıyor :) verdiği mp 10 absorbed v.s herneyse. ne güzelliği var ki bu silahın?

ben bir deneyeyim, sağol.[signature][hline]"..the cold feel of my skin, i try to lose but always win!.."
Mesaj tarihi:
Öyle bisey demem,desem burada yazmayız zaten :)
http://forum.paticik.com/view.php?id=101600 yada
http://forum.paticik.com/view.php?id=101189
da scrollar hakkında bilgi var.
Evet cursedlar yaratıklardan cıkıyor.
(blessedleride sansına baglı olarak cıkarabılırsın.Cz de özellikle)

Mp absorb daggerları kullanıyorlar cunku;lvl kasarken mana fazla harcanıyor,mana pottan kara gecıyorlar.Aslında bence gectiklerini sanıyolar ya neyse :) O tarz mp absorb dagger bulursanız eger,daggerin attackına gore 1m den daha degerlıde olabilir.
Ne leş bi Türkçe kullanmışım öyle :-p

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 21 Aralık 2004 17:03 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...