Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eldevin

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bende server muhabbetini soracaktım :)

Şimdi ben lvl 10 oldum. Assasin olduğum için medium armor kullanıyorum. NPC ler veya lootlardan gelen gear dışında sizce tailorlara kıyafet yaptırmak mantıklı mı? Nasıl olsa düşük lvl'ım diyip elime en iyi ne gelirse onu mu giysem?
Mesaj tarihi:
zevk meselesi sonuçta uyduruk şeylerde giysen son lvl e gelcen
acelem yok diyosan her lvl in hakkını vererek gidersin.

ben mesela lvl ime göre armorımı craft etmeden lvl atlamıyorum, acelem yok keyfini cıkarıyorum.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Level 8 oldum fena değil ya oyun. Özellikle şu kitli kasa questini çok sevdim.Bi questtede camdan giriyoruz falan asdfhs gayet eğlenceli, birde Dual wield hiç güzel vurmuyor girdiğime pişman gibiyim bu işe :/
Mesaj tarihi:
şaka lan.
açtım oynadım.
bi sorum var bu arada, safari browser kullanıyorum, oyunda bazı bug'lar var. bu browser'la mı alakalı oyunla mı alakalı sizce? ya da hepsi aynı işlevi mi görüyor?
Mesaj tarihi:
bazı buglar demişsinde ne olduğunu belirtmemişsin hacıreyis :) ben chrome kullanıyorum bi sıkıntısı yok. Maus sadece arada sağ tuş giderken yukarı atıyor kendini direk.
Mesaj tarihi:
şöyle bi şey var mesela.
ilk ismimi yazarken backspace tuşu çalışmıyordu.
oyun içi yazışmadım daha, onu bilmiyorum.
onun dışında wasd gözüküyor kontrollerde ama sadece mouse'la hareket edebiliyorum.
Mesaj tarihi:
Biyik said:

şöyle bi şey var mesela.
ilk ismimi yazarken backspace tuşu çalışmıyordu.
oyun içi yazışmadım daha, onu bilmiyorum.
onun dışında wasd gözüküyor kontrollerde ama sadece mouse'la hareket edebiliyorum.

1. ismin yazdığın backspace'in calısmaması javadandır büyük ihtimal

2. Enter a basınca geliyor chat hakkı. Wowdakinin aynısı işte : p

3. WASD gözüküyor evet ama mouse ile de güzelce oynanıyor runescapedeki gibi bastıktan 1 2 sn sonra işlemiyor. Sanırım safariden dolayı bu olaylar :) Chrome da hiçbir problem olmadı bu dediklerinle ilgili
Mesaj tarihi:
Praetorian said:

oyunda yok yok, oyun tatlı bi his biraktı bende :P

koyun kırpıyorum şu an wool cıkarıyorum, jute ekip hasat edip onlarla coarse cloth yapıp tailor u geliştiriyorum,

e giydiklerinde anlarsın biraz Sanguin, olmadı sorarsın, daha yüksek lvl dungeon yapamöadık bende bilmiyorum tam.

App dönemleri her oyunda zevklidir. Önemli olan sonrası.
  • Yeni Oluştur...