Giovanni Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Atmosferi guzel oyunun nostaljik :) Isim Melih bu arada friend pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wolas Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Eldiven diye okuyorum kaç gündür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 US-Zephyr serverdaymışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 dungeon yapcanız zaman dolu servera geçin, yine dönersiniz. bazen EU serverları daha dolu oluyor. gece oynuyasanız US lar daha dolu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Bende server muhabbetini soracaktım :) Şimdi ben lvl 10 oldum. Assasin olduğum için medium armor kullanıyorum. NPC ler veya lootlardan gelen gear dışında sizce tailorlara kıyafet yaptırmak mantıklı mı? Nasıl olsa düşük lvl'ım diyip elime en iyi ne gelirse onu mu giysem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 zevk meselesi sonuçta uyduruk şeylerde giysen son lvl e gelcen acelem yok diyosan her lvl in hakkını vererek gidersin. ben mesela lvl ime göre armorımı craft etmeden lvl atlamıyorum, acelem yok keyfini cıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Diğer MMO'larda olduğu gibi 40-50 gibi üst seviye denebileccek lvllara gelmeden gear kasmanın manası yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
csubasi Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2014 Ultima online gunlerimi animsatti . Heyecan ile devam ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 runescape bildiğin bu harika :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 yanlız oyunda 5 kişi bile göremedim. 3 kişi gördüm cok mu az nedir ? anlayamadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2014 runescape'in lagsız olanı. rs de bir yere tıklayınca 1-2sn bir delay vardı ama bunda o sorunu aşmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Level 8 oldum fena değil ya oyun. Özellikle şu kitli kasa questini çok sevdim.Bi questtede camdan giriyoruz falan asdfhs gayet eğlenceli, birde Dual wield hiç güzel vurmuyor girdiğime pişman gibiyim bu işe :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 knight online klonu mu bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 biraz merak edip konu içerisinde yazılanları okusaydın öyle olmadığını görecektin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 şaka lan. açtım oynadım. bi sorum var bu arada, safari browser kullanıyorum, oyunda bazı bug'lar var. bu browser'la mı alakalı oyunla mı alakalı sizce? ya da hepsi aynı işlevi mi görüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 bazı buglar demişsinde ne olduğunu belirtmemişsin hacıreyis :) ben chrome kullanıyorum bi sıkıntısı yok. Maus sadece arada sağ tuş giderken yukarı atıyor kendini direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 şöyle bi şey var mesela. ilk ismimi yazarken backspace tuşu çalışmıyordu. oyun içi yazışmadım daha, onu bilmiyorum. onun dışında wasd gözüküyor kontrollerde ama sadece mouse'la hareket edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Biyik said: şöyle bi şey var mesela. ilk ismimi yazarken backspace tuşu çalışmıyordu. oyun içi yazışmadım daha, onu bilmiyorum. onun dışında wasd gözüküyor kontrollerde ama sadece mouse'la hareket edebiliyorum. 1. ismin yazdığın backspace'in calısmaması javadandır büyük ihtimal 2. Enter a basınca geliyor chat hakkı. Wowdakinin aynısı işte : p 3. WASD gözüküyor evet ama mouse ile de güzelce oynanıyor runescapedeki gibi bastıktan 1 2 sn sonra işlemiyor. Sanırım safariden dolayı bu olaylar :) Chrome da hiçbir problem olmadı bu dediklerinle ilgili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2014 en iyisi oynamak istediğimde chrome indiriyim. çok sağol cevaplar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ascahisien Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Oyunu begendim , gayet aranılan ozellikler var bence , hafif kasalım modunda. Eklemek isteyen ekleyebilir , casual kasiyorum ondan bundan. Ascahisien. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hadibea Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Karakter yaratırken kafayı Tanned 2 yapın, bakın bakalım kim olacak ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Praetorian said: oyunda yok yok, oyun tatlı bi his biraktı bende :P koyun kırpıyorum şu an wool cıkarıyorum, jute ekip hasat edip onlarla coarse cloth yapıp tailor u geliştiriyorum, e giydiklerinde anlarsın biraz Sanguin, olmadı sorarsın, daha yüksek lvl dungeon yapamöadık bende bilmiyorum tam. App dönemleri her oyunda zevklidir. Önemli olan sonrası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2014 Bir oyunun 8 yıl geliştirilmeside bir çok soruna sebep olabilir. Grafik yönünden geri kalmasından, teknoloji olarak eski yapıda olmasına kadar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hattok Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2014 burda her görüşümde giriyorum. Girerken server seçimine 200 kişi görüyorum 5 dk sora cıkıyorum.Zira level 8 9 dan sonra kasılmıyor bile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar