Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stafflara ek özellik koyma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Element Scroll basarak.
Blessed Elemental %95
Normal Elemental %20 şansları.

Eğer istemediğin element basarsan dispel scroll ile elementten baska bir elemente %100 şansla çevirebilirsin. Dispel fiyatı scroll hariç 500k nakit.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Mesaj tarihi:
Peki +1 ikende +6 ikende normal elementalla %20 mi?
Birde +1 de zorlasam staff a normal elementali,atıyorum 5.de tutturduk.Staff yedi elementali,Sonra normal sans oranlarındamı +5 e kadar gider.Yoksa elementali oldugu icin oranlar degisirmi?
Biraz arastırmaya calıstım,myko forumlarındada sanırım millet upgrade teknikleriyle bozmus hafiften :D ,ben pek bisey bulamadım belki bilirsiniz.
Saygılar :)

[Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 22 Kasım 2004 00:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
+1 de +6 da olsa elemental şansları aynıdır. Elemental basılmış veya basılmamış, normal upgrade şanslarında oynamaya yol açmaz. Eğer patlasada fazla birşey kaybetmem diyorsan +1 iken normal elemental bas. Viper salamander gibi stafflarsa, tüm upgradelerini bitirdikten sonra blessed element bas.[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)

[Bu mesaj Quanzi tarafından 22 Kasım 2004 03:05 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Peki lvl in upgrade yapma sansını degistiriyormu?
Yani yüksek lvller daha yuksek sansla itemları yuksek lvllere cıkarabılıyorlarmıs?
Birde upgrade ettigimiz itemi daha sonra tekrar upgrade etmek istersek elimize aldıgımız icin sans dusuyormus.Yani +5 olan itemi kullanmadan direk +6 ya cıkarma sansımız, kullandıktan sonra +6 ya cıkarma sansımızdan fazlaymıs!
Bu konu hakkındaki yorumlarınızı seedicem :)
Mesaj tarihi:
glow özelliği +8ve üstü olunca geliyor yada unic itemlerde oluyor[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Buzkirpisi, 22 Kasım 2004 21:03 tarihinde demiş ki:
Peki lvl in upgrade yapma sansını degistiriyormu?
Yani yüksek lvller daha yuksek sansla itemları yuksek lvllere cıkarabılıyorlarmıs?
Birde upgrade ettigimiz itemi daha sonra tekrar upgrade etmek istersek elimize aldıgımız icin sans dusuyormus.Yani +5 olan itemi kullanmadan direk +6 ya cıkarma sansımız, kullandıktan sonra +6 ya cıkarma sansımızdan fazlaymıs!
Bu konu hakkındaki yorumlarınızı seedicem :)

Buzkirpisi kesin öğrenmiştir bunu ama ben hala Bu konu hakkındaki yorumlarınızı seedicem :)
Mesaj tarihi:
Evet lvl farkettiriyor.Ben lvl 61 de %60 sans la +6 yapabiliyordum itemleri. Kullanma olayı ise soyle durability si dusuk item i upgrade etmek daha zor. Eger kullandıysanız once repair edin itemi sonra upgrade basın.
Mesaj tarihi:
ayrıca benim upg taktigim once +6 veya kac kullanacaksanız artık yapıp en son elemental basmak blessed tabi. Elemental basarken hic patlatmadım silah.
elemental basılı bir silahı upgrade etmek benim kendi dusunceme gore daha zor.
Mesaj tarihi:
Ne pahalı oyun la bu.
500k dispel, 10m bilmemne axe, 40m zarttırı glacier şeysi, 80m kıytırık flame zortu....

Zengin oyunu harbi yaaa..[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah..
Ares1-2
El Morad (Bildiğin insan işte)
Mage (Bildiğin büyücü)
undeath
Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
  • Yeni Oluştur...