aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 sana yozgat yakisir aslinda forgiver, orda is ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 1 kırıkkale, 5 yozgatı yok eder 4,5 sene çalıştım orda yetmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 senko said: ankara yazları soğuk geçiyor zaten. daha doğrusu sıcak olamiyor hiç. yav hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2015 biraz daha geç başlıyor sıcaklar sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2015 bugün başka bir mülakat gittim ilk cümlem ben kariyer.net ten 12312 tane ilna başvumuştum bir tek siz çağırdınız onda da geç kaldınız oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar