SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 arkadaşlar bende lvl 35 te bi büyü çıktı Lightning büyüsü. Adı Thunder Blast diye diğer her lvl 35 e kadar geldiğim tüm büyüleri atıyorum ama bunu atmaya çalıştıgımda not enought item diyor neden acaba . mana var ki manayla alakalı değildir bi bilgisi olan varmı[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Lentisel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 O büyüyü kullanman için spell of thunder blast büyüsünü çıkarman yada alman lazım. Yaklaşık fiyatı 7m~8m değişiyor. Bunlar yaklaşık unutma bazı adamlar 4mile de satar bazıları 10mile[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
immortal_clan_TR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ya senin speall of thader diye bi scroll alman gerek fiyatı da pazarda 15 milyon:)
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ha bi de o büyüyü bulduk ya da aldık diyelim nasıl kullancam yani bi limiti olmaz dimi.cantam da mı durcak bişeye mi tıklatcam ?[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D
Buzi Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Hayır istedigin kadar kullanırsın,cantada durur sadece,sonra satabilirsinde.Kullanman icin cantanda durması gerekiyor anlayacagın.Dmg i yaklasık olarak 39 buyusu kadar.Ama range i daha uzun.Görünümü de güzel :) elektrik seklinde bir küreyi hedefe firlatiyosun gibi :D Cıkarabilecegin yaratıklar,Haunga,Baron,Antares. Haunga,baron kasma bosuna,ben cıkaran gormedım ama varmıs. Antares de boss oldugu ıcın belli surelerde spawn oluyor. Haritalar ,diye bi arat,10 konu asagıda yazmıstım nerede spawn oldugunu falan. [Bu mesaj Buzkirpisi tarafından 20 Aralık 2004 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Haunga ile Harunga yı sakın karıştırma. Aralarında epey bir attack farkı var. Haunga dan o istediğinden çıkartabilirsin ama haunga lar ile ilgili biraz bilgin olması lazım. Haunga lar "Kaunga" familyasındandır. Gaunga, Garunga, Harunga, Harunga warrior gibi akrabaları vardır. Level 35 Magician Spell Haungadan çıkar. Level 36 Magician Spell Harungadan çıkar. Diğer özelliklerini anlatmaya gerek yok çünkü sorduğun bu zaten. Ayrıca 15 milyon filan vermene gerek yok . 4-5 tane haunga kes ve 1-2 kere ölmeyi göze al, istediğini alırsın. Ayrıca parti kur öyle git. Haunga nın olduğu bölgede daha tehlikeli yaratıklar var ve belirli zamanlarda bi kaç boss çıkıyor. Saygılar efemm...[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 fatih karaca arkadaşım bi şey daha sorcam lunnar valleyden gidiliyo bu haungalara oke ama orda haunga warriorlar var bu bi sorun olurmmu yani warriordan cıkar dimi bunun mage i falan yoktur.
Lonely Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Ben oyuna başladığımdan beri mage olduğum için warriorda kullanılıyormu valla bilmiyorum. Yanlış bişi söyleyip yanlış yönlendirmeyi asla istemem. Ama kullanabiliyorsun diye biliyorum. Warrior bir arkadaş varsa cevap versin bi zahmet. Bu sırada Haunga Warrior ları kesebiliosan (ki emin değilsen deneme) onlardan "Talisman of Talia" çıkar... Ama bence şöyle bi level 60 a geldiğin zaman onlara bulaş. Çünkü Talisman of Talia level 60 questinde lazım oluyo. Ama illaaki "Haunga Warrior kescem" diosanıız ve karşınıza çıkarlarsa ve acaip yürekli, cesaretli, gözü kara, "kodummu oturturum ağğğbiii" "yerim ben bu yaratıkları çıtır çıtır" gibi şeyler söyleyebilecek biriyseniz buyrun ilişin o yaratıklara. Mümkünse kesmeye çalıştıktan sonraki halleri snapshot alalım. :D Annatabildimmi bilmiom. İnşallah anlatabilmişimdir. :-p[signature][hline]Orc'lar savulun, Battal gazi geliyorrr... Yallaaah.. Ares1-2 El Morad (Bildiğin insan işte) Mage (Bildiğin büyücü) undeath Level sürekli değişiyo. Moradon'da yükselio, diğerlerinde belli olmuyo. Oynak bi levelim var. :-P [Bu mesaj fatihkaraca tarafından 21 Aralık 2004 16:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar