chagy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 tam olarak konu adında(üç noktada dahil) bir kullanıcı adı oluşmuş durumda(windows xp) .. sınırlı ve parola korumalı,ama ben hoşgeldiniz ekranında görmüyorum bu kullanıcıyı bununla ilgili bilgisi olan var mı? nedir bu nasıl kendi kendine kullanıcı ismi oluşur? normal birşey mi yoksa son zamanlarda ki yüksek ping alma olayım bunun yüzünden mi?[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 .net framework kurmuşsundur, otomatik olarak asp.net kullanıcısını yaratmıştır. hani ileride web host falan yaparsan diye. zararsızdır, hiçbir izni yoktur :D Ek: kullanıcı adı o değil aslında. kullanıcı ASPNET, açıklaması ASP.NET Machine Account [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 21 Aralık 2004 11:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 ahh,tamam çok sağol evet kurmuştum,tahmin ettim ama tam emin olamadım soriyim dedim. ya gariptir,kablo ile bazı yerlerde 3500ms ping alıyorum, 146 ile bağlanıyorum 300ms, aradım sorunda yok dediler. sorun bende herhalde diye bakınıyordum öyle,o asp.net olayını gördüm,soruyim dedim :)[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 kablodan kaynaklanıyordur. yurtiçi pingler düşük, yurtdışı yüksektir muhtemelen. daha çok bilgi için kablocu arkadaşlara danışabilirsin :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 146 dialuptır[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 eh biliyorum 146 dialup kabloda 2 gibi tamamen kopma oldu sonra düzeltiler sorun varmış,ilk aradığımda sorun yok demişlerdi heh.[signature][hline]Dance with me,lampy!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar