Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kartlarımı nerde nasıl en güvenli şekilde satabilirim?

karpuz

Öne çıkan mesajlar

Bakıyorum internet sitelerine 15 dolar 20 dolar falan diyor bazı kartlarıma... Tamam güzel diyor da ben bu fiyata nereye nasıl satabilirim bu kartlarımı? Örnek olarak elimde masticore var, 4th edition birds of paradise var ne bileyim stroke of genius var. Bir kaç tane rare foil falan var... yani bir 500 tane rareim var Urza's Saga, Legacy, Destiny ağırlıklı. Ben bu kartları nasıl nereye en güvenli şekilde satarım? Burdan alıcı çıkar mı? Nedir? Ne değildir?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Foillerim (Rare)
Fleeting Image x 2 urza's Legacy
Overtaker Mercadian Masques
Elvish Piper Urza's Destiny
Spontaneous Generation Mercadian
Defense of Heart Urza's Legacy
Planeswalker's Favor Planeshift

Foil olmayan da
Mesela Masticore var.
Geçtim 4th edition Birds of Paradise var... falan... İlgilenen varsa... bi zamet :)[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Sosyal ağlarda paylaş

Almak kolay da satmak zordur...

bence e-bay.com a gir ve magic the gathering diye search et... Orda yüzlerce satıcı göreceksin... Ordan yeteri kadar fikir edinebilirsin.

Ama kart satan sitelere satman çok zor eğer Türkiye de yaşıyosan, onlara da maille bi sor istersen...
En mantıklısı yüz yüze görüştüğün insanlara satmak tabi bu da ülkemizde alıcı bulman zor...
(ne kadar çok "zor" kullanmışım : ) )
Sosyal ağlarda paylaş

defense of heart'a ve (Gothic angel kusura bakma ama) Elvish Piper'a talibim. en adam gibi fiyat veren site benim bildiğim http://www.gamesandcards.com/ orada;

Defense of the Heart from Urza's Legacy $5.00
Defense of the Heart from Urza's Legacy Foils $6.00

Elvish Piper from Urza's Destiny $9.00
Elvish Piper from Urza's Destiny Foils $5.00
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...