Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dwarf hunter silahlar..

FiXxXeR

Öne çıkan mesajlar

Bir hunterim var ne kullanacagima karar veremedim.. lvl24 suanda..
2 elde 2 silah kullana biliyoruz oyuzden ne yapacagima karar veremedim..
suanda double handed axe kullaniyorum..
ama 2 sword veya 2 axe daha mi etkili olur?
off hand de kullanilan silahin penalty si varmi?[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

ya şimdi offhand silahın dpssinin yarısını vuruypsun diye biliyorum mesela benim 13dps two handed swordum vardı
ama 11dps oh sw ve 10 dps dagger kullanmayı tercih ediyodum (15 ediyo) ama offhanddeki silahın vurma şansı %25 daha az main hand sabit diye biliyorum 2 sinin birden ıska geçme şansı baya az
Sosyal ağlarda paylaş

fantastik edebiyatta bir kahraman pallarıyla unludur baya hızlı aslında rogue gibi ama hunter daha yakısır ona

bence iki el dagger daha iyidir mageler yakına geldimi attırmazsınız buyu ama bi dagger bi kılıcta iyi dmg olarak alınabilir . Balta tavsiye etmıyorum cok yavaslar zaten bi savascıyla melee savas yapmazsınız herhalde[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

magelerib ilacı shortbow :) ayrıca pvpde melee ranged diye bişey sözkonusu değil hunterda stun vuracan yakından kşup frost arrow atacan sting midir ondan vuracan (isimlerini hatırlamıyorum) gelecek yanına stunın cooldownı baya az vuracan kafasına bi daha aynısı paladin olsa bayılır kalır walla :)
Sosyal ağlarda paylaş

hehe keske o kadar kolay olsa undead lerın stuna karsı korumas verne bi buyu var , ayrıca cogu classtada stuuna karsı kopruma veren bir talent var veya herhangi bir itemde stuna karsı belli koruma verebilir stuna o kadar gucenmemek lazım yani sonucta her karakter melee ye girer girmez diye birsey yok . (belki mage nova ile kurtarabilir kendini ama o da karsıya baglı )[signature][hline]Hordish Manner
Sosyal ağlarda paylaş

undead'lerin will of forsaken'i var ama stun'a karsi... ya oyle cok fazla kullanisli diil. isini bilirsen hayat kurtariyo elbet, ama bi atliyosun, iki atliyosun, 3.de yatiyosun. ona o kadar guvenilmez. stun'a karsi etkili olabilmesi icin aktif hale getirilmis olmasi lazim. adam stun'ladiktan sonra hadi acayim stun'dan cikayim yok.

yine tartismayi o boyle yaparsa bunun da busu var gibi bi sekle sokmayalim. sonra isin icinden cikilmiyo.

hunter olarak senin sik sik vurman gerektigini dusunursek, hizli bi silah lazim. ha pasif olarak arkada duruyosan, o zaman cok dmg veren ama yavas bi silah kullanirsin.

melee olarak baktiginda da orc'san axe kullanirsin, diilsen melee olarak ne rogue'u alabilirsin ne warrior'i, onun icin dagger al ki, mage'in yanina girdiginde cok sik vurup adamin buyusunu interrupt edebilesin ya da buyunun suresini uzattirabilesin... hunter dagger kullanabiliyo mu bilmiyorum yanniz. olmuyosa, hangisini buluyosan onu kullan. farketmiyo. ne sword'in bleeding olayi cok fazla denk geliyo ne mace'in stun'i.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 21 Aralık 2004 01:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda suandaki silahim lvlina gore iyi..
http://www.thottbot.com/index.cgi?i=7861
ama ileriki levellarda iki ele farkli bisi almayi dusunuyorum..
dagger aslinda iyi fikir.. off-hand e dagger alsam digerinede axe veya sword alsam iyi olur gibime geliyor[signature][hline]a.k.a. Sharez
Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am.
Sosyal ağlarda paylaş

Yenerk85 :
değil ya bana oyunu açtırmayın meleeyle topuk resmi olan bi skill var ondan bahsediyorum topuğuna sıkıyosun adamın

Wing clip olabilirmi ?
---------------------------
riglous :
hunter dagger kullanabiliyo mu bilmiyorum yanniz.

kullanabiliyor.[signature][hline] Where are you tonight?
Wild flower in starlit heaven
Still enchanted in flight
Obsessions lament to freedom.......

Sosyal ağlarda paylaş

evet bugün yine oynadım wing clipmiş adı ya zaten hunter meleede kolay kolay kimseyi alamaz ama dullerimde genelde wing clip+frost arrow atıyorum adam zaten 80% yavaşlıyo ben de kaçıp kaçıp okluyorum zaten o arada pet de hatırı sayılır dmg veriyo, yani huntersan oynak olacaksın kardeşim warrior da rogue da alırsın işini bilirsen, class o kadar etkili değil normalde charını tanıyan ve pvp bilen her zaman alır ama pvpde hızlı silahlar her zaman etkilidir çünkü karşıdakini disturb etmen gerekir ama gidip te 15 dps axe yerinde 10 dps dagger da kullanmak olmaz, zaten hunterın meleeyle fazla da işi olmaz ama ranged için tavsiye edebileceğim item short bow

[Bu mesaj Yenerk85 tarafından 21 Aralık 2004 15:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...