earth23 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Pre-Order konusunda bi suru saçmalık okuyorum.. Yok amazon.com diyorlar.. adamlar türkiye'ye göndermiyorlar bile... saçma sapan siteleri güvenilir diye ilan edenler var Ben bu siteden pre-order yaptım diyen var mi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 yapabilecceğin tek şey kaldı bu vakitten sonra us cd alıp euya çevirecen o şekilde betalarda oynarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Amazon.com US versiyonunu satıyor doğal olarak. EU pre-order yapamazsın oradan. Amazon.co.uk dersen ufak bir trik ile yollatabiliyormuşsun. http://www.gameloaded.co.uk http://www.game.co.uk gibi İngiltere'den uygun fiyatlara oyun getirebileceğin birçok yer var.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
earth23 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 tesekkur ederim ama eu pre-order yapmak istiyorum ben bu konu hakkında fikriniz var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
earth23 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 qui ufak bir trik nedir acaba cok merak ettim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 ben valla gameloaded dan per-order ettım[signature][hline]U reached the secret too soon, U cried for the moon. And then one day u find 10 years got behind u,No one told u when to run,U missed the Starting gun.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 bide bu var.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 www.gameloaded.co.uk www.game.co.uk bu iki siteden oyun alan var mi? Bi garantisi var ise benim de almam lazım daha sipariş vermedim, final beta acc'm var diye pre order falan da etmedim ama oyunu nerden alacam hala sağlam bi yer bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Amazon die tutturan benim, sacmaliksa kusura bakma. Ben ordan aldim catir catirda oynuyorum. Neyse.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 amazondan trye yollamiyolar ben denedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 amazon.com yollamaz www.amazon.co.uk[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 amazonun hiçbir uzantısı yollamıy die bılıyorum tr ye yanlışta biliyor olabilirm ben ya gameloaded yada ukgames den alıcam[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar