Killer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ıscak ıscak su lazım. bursada var mı bildiğiniz kaplıca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Karamustafa iyidir. Merkezi yerde hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2013 bakayım eyv. iyi heralde de az daha lüküs bişey lazım heralde annemle gidicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 En iyisi "otel kervansaray" 3 yıl önce gitmiştim. Çok memnun kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 noddle said: En iyisi "otel kervansaray" 3 yıl önce gitmiştim. Çok memnun kaldım Merkeze de çok yakın caddede yürü gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2014 Bursa'nın etrafında var. İznik ve İnegöl civarlarında çok güzel kaplıcalar var. Hacı hoca mekanı güzide doğa harikası Oylat var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 noddle said: En iyisi "otel kervansaray" 3 yıl önce gitmiştim. Çok memnun kaldım Hiç başka yere bakma dostum. Bursa da temiz nezih kaplıca gibi kaplıca bir burası var. Diğerleri için hiç konuşmayalım bile. kişi başı yaklaşık 30 tl verirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2014 crowne plaza nın spa sında kaplıca yok ama kaplıca suyu getiriyorlar alttan borularla ve spa da baya güzel, sahibi 987768767 aydır tadilat yapılıyor diye mütareke binasını kapatan kişiler, o yüzden torpilli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar