Jezz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Eu için geçiş formunu doldurdum aut. key imi verip. Buna rağmen us te acc açsam yada kore final beta başlamış sanırım orada oynasam birdaha euda oynayamayacakmıyım? Çünkü şuanda oynayanlar var oyunu ama nerde oynuyolar bilmiyorum tabi. Birde şöyle bir polemik var; şimdi herkes diyor ki EU da başlayalım oradada şöyle bir durum olmayacak mı? Almanlar diyecek ki işte şu server alman serverıdır, fransızlar gelicek işte bizde burada oynuyoruz sonra türkler bir serverda toplanacak. Adam gelip almanca konuşucak, fransızca konuşucak zaaten türkler hep türkçe gidiyor biliyorsunuz iyice saçmalar ortam gibi geliyor.[signature][hline]WoW-EU www.etradecenter.us Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 US paketin cdkey'i EU için kullanıyorsun, US'te oynayamıyorsun bildiğim kadarıyla. Ama kore farklı bir durum, key kullanmadan giriyorsun (Open beta). Fransızlar ve Almanlar için zaten kendi server'ları açılıyor. Hatta bir değil iki değil, 8-10 tane olur sanıyorum. Bunlarda zaten dil İngilizce olmayacak. Türklerin bir server'ı kendilerine ayırmaları diye birşey pek mümkün değil. Bunun için oyuncu sayımızı 10'a katlamamız lazım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 10 a bile değil baya bir katlanması lazım o sayının[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 İşte 10'a katlasak 1000 oluyoruz. Eh ağırlığımızı koyarız diye düşünüyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 1000 yetmez diye düşünüyorum.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Benim birde anlamadigim avrupa serverinde da almanlara 1 den fazla server acilmasindan bahsediliyor, peki herbir server de tum haritalar varmi yani hem allienca topraklari ile horde topraklari ? birde ben tek bir karakterimle once pvp olmayan bir serverda baslasam daha sonra yeteri kadar guclendikden sonra onu pvp olan bir servere aktarabilirmiyim ? Ama ayni durum herhalde mesela avrupa serverindeki charimi us serverine aktarmam da olmayacak anladigim kadari ile ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Server'lar arası aktarım yapamazsın. Alman olsada, fransız olsada bütün server'lar tamamen aynı.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abyss Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Ben de bişey soriim bari. Şimdi Amerika'dan oyunu getirtsek ve formu doldurup Avrupaya geçsek oyunla beraber gelen cd leri kullanabilicek miyiz yoksa internetten falan mı indirmemiz gerekir oyunu? bi de Amerikadan CE alsak Avrupa ya geçerken o CE oluyor mu? (pet için)[signature][hline]EU Closed Beta NE Druid : Solas Human Warlock : Drago Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 1-2 gun once cıkan yenı patch itibariyle eski CDleri kullanamıyorsun. oynamak icin 1.1.2 patchine ihtiyac var. daha dorusu bunu patch olarak dusunmek mumkun deil :) cunki butun clientı yenıden indirmek gerekiyor :) blizzard butun dunyayı broadband olarak goruyor sanırsam. isin aslı bızım gibi geri kalmıs yerlerin narrowbandi artik pek iplenmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Bu Blizzard her ay böyle yeni client çıkarırsa yandık valla.[signature][hline]Mahkumun dayanıklısı insana meslek zevki veriyor... Bren - Gnome - Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2004 oyun çıktıktan sonra client flm çıkartamaz... us de mesela çıkmıyor client flm artık...[signature][hline]"In my experience, there's no such thing as luck." - Obi-Wan Kenobi - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar