Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Peki şuanda Us te başlasam

Jezz

Öne çıkan mesajlar

Eu için geçiş formunu doldurdum aut. key imi verip. Buna rağmen us te acc açsam yada kore final beta başlamış sanırım orada oynasam birdaha euda oynayamayacakmıyım?
Çünkü şuanda oynayanlar var oyunu ama nerde oynuyolar bilmiyorum tabi.

Birde şöyle bir polemik var; şimdi herkes diyor ki EU da başlayalım oradada şöyle bir durum olmayacak mı?

Almanlar diyecek ki işte şu server alman serverıdır, fransızlar gelicek işte bizde burada oynuyoruz sonra türkler bir serverda toplanacak. Adam gelip almanca konuşucak, fransızca konuşucak zaaten türkler hep türkçe gidiyor biliyorsunuz iyice saçmalar ortam gibi geliyor.[signature][hline]WoW-EU
www.etradecenter.us
Sosyal ağlarda paylaş

US paketin cdkey'i EU için kullanıyorsun, US'te oynayamıyorsun bildiğim kadarıyla. Ama kore farklı bir durum, key kullanmadan giriyorsun (Open beta).

Fransızlar ve Almanlar için zaten kendi server'ları açılıyor. Hatta bir değil iki değil, 8-10 tane olur sanıyorum. Bunlarda zaten dil İngilizce olmayacak. Türklerin bir server'ı kendilerine ayırmaları diye birşey pek mümkün değil. Bunun için oyuncu sayımızı 10'a katlamamız lazım.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Benim birde anlamadigim avrupa serverinde da almanlara 1 den fazla server acilmasindan bahsediliyor, peki herbir server de tum haritalar varmi yani hem allienca topraklari ile horde topraklari ? birde ben tek bir karakterimle once pvp olmayan bir serverda baslasam daha sonra yeteri kadar guclendikden sonra onu pvp olan bir servere aktarabilirmiyim ? Ama ayni durum herhalde mesela avrupa serverindeki charimi us serverine aktarmam da olmayacak anladigim kadari ile ?
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de bişey soriim bari. Şimdi Amerika'dan oyunu getirtsek ve formu doldurup Avrupaya geçsek oyunla beraber gelen cd leri kullanabilicek miyiz yoksa internetten falan mı indirmemiz gerekir oyunu? bi de Amerikadan CE alsak Avrupa ya geçerken o CE oluyor mu? (pet için)[signature][hline]EU Closed Beta
NE Druid : Solas
Human Warlock : Drago
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 gun once cıkan yenı patch itibariyle eski CDleri kullanamıyorsun. oynamak icin 1.1.2 patchine ihtiyac var. daha dorusu bunu patch olarak dusunmek mumkun deil :) cunki butun clientı yenıden indirmek gerekiyor :) blizzard butun dunyayı broadband olarak goruyor sanırsam. isin aslı bızım gibi geri kalmıs yerlerin narrowbandi artik pek iplenmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...