Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir kac resim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
:) sırf 14 dmg vererek kesmedik heralde.
ustunde de damage ler var gozukmemis.

[Bu mesaj aKuMa_Tr tarafından 18 Aralık 2004 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
abi ben priestim special vurusla vurmadıgımda 14 dmg normal. Adamın armor lar saglamdır.Dedigin gibi elemental dmg de olabilir. Ustunden cok zaman gecti. Şimdi hatırlamıyorum.
Mesaj tarihi:
bu arada kohack açık 1. resimde belli oluyor :D
orada lvl 61 master rogue yazıyor dikkat edin :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Tamam bende gördüysen "kullanmak çok kötü yakıştıramadım sana cık cık" benzeri bişey söylemedim[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Kasan kasıyor valleyi.Giymes peletrini artistik yapıyor ortalıkta.HELAL OLSUN .ben daha su pelerinin yuzunu bile goremedim.500k parayi bir arada gormemis adam pelerini nasil gorsun demi ? :D Biz daha lvl 20-25 arasında surunelik siz ucun :D HELAL OLSUN.[signature][hline]Server = Diez (Beleş)
Nick = DeccaL
Level = 20-- Kasıoz bakam.
Speciality=Ranger
Daha ne var . Bişi yok.
Mesaj tarihi:
Sende kas seninde olur :D[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
Mesaj tarihi:
Kasıyoz bakam. Bizde bu hallere gelebılcezmı bakam . :D inşallah gelırım.[signature][hline]Server = Diez (Beleş)
Nick = DeccaL
Level = 20-- Kasıoz bakam.
Speciality=Ranger
Daha ne var . Bişi yok.
Mesaj tarihi:
said:
aKuMa_Tr, 19 Aralık 2004 00:50 tarihinde demiş ki:
evet acık.Ben kullanmadım diye inkar etmiyordum zaten.Kullanmayan yoktuki server da

Mantıklı açıklaman bumu?[signature][hline] DaoC EU Server Excalibur
Kendorf -Sultans- Voider Eldritch

*Kendorf attacking to glacier giant*
-Why? :( WHY??
-for die... (masochistic action, I'm relax :)
Mesaj tarihi:
Daha ne olsun ? Bizim kullandıgımız sadece kohack bu elin gavurlarının yaptıklarının yanında 0. Milletin nasıl res bug i kullanıp LvL atladıgından mı bahsedeyim yada savaslarda nasıl np transfer yaptıklarındanmı yoksa Gm lerin serverdaki arkadaslarına nasıl kıyak gectiklerinden mi ? Oyunda hic +10 shard gordun mu sen ? ben aynı kiside 4 tane gordum. Biz ac gezerken aynı adamda +7 full roque set elinde +7 shard.Bu sadece benim gorduklerim.Adamlar rice cake leri dupe leyip cz de ilah gibi geziyor. Biz de Durustluk ayagına yatıp kör kör gidicez adamların ayagına.
Mesaj tarihi:
Çok doğru bu sözler
Diez ilk açıldığında estlandda mastah diye bi ... vardı
herife serverin ilk glovlu silahı
+
ilk shard
+
ilk unique itemı çıktı
Yani ha ultimada edit ha ko'da spawnların yerini söylmek[signature][hline]Bildiğimiz yerlerden uzakta,farklı bir boyutta,tanımadığımız akıllı ırkların;Kara Elf'lerin yaşadığı karanlık bir yer;Menzoberranzan...
  • Yeni Oluştur...