Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Sorun kablodaymış geçti torentte azerusta duzgun çalışıyor yarın bu saatlerde bitmiş olur herhalde. Peer sayısını 30 yaptım çok daha güzel oldu dl yaparken rahat rahat surfte yapıyorum. Net limiterda var tabi ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yalicapkini Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Euro da bi roblem cıkartırmı EN versiyonu?[signature][hline] _-- yalıçapkını--_ ------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Eu ve En torrentleri arasindaki farki tam olarak anlamadim Eu indirmek istedigimde Eu close beta test installer diyor, En indirmek istedigimde 1.1.2 enGB installer diyor artik farki neyse, bu arada iki adreste de su anda problem var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smulkin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 En English kısaltması. En olan yerdeki client şu an indirdiğimle aynı zaten, yani europe serverına girmek için çıkan en son ingilizce client. [Bu mesaj Smulkin tarafından 20 Aralık 2004 22:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2004 EU bölümündekiler eskiydi en son baktığımda. EN kısmına girin.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner Forum[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar